Seksuologe Lotte Vanwezemael heeft heel onprettige verrassing voor iedereen die haar een dickpic heeft gestuurd

Sommige mannen krijgen nu ongetwijfeld toch wat stress

Enkele maanden geleden onthulde Vlaamse seksuologe Lotte Vanwezemael al in een interview dat ze constant ongewenste dickpics krijgt toegestuurd. Een beetje lacherig zei ze toen dat ze er later wel nog eens iets mee zou doen. Maar ze neemt het nu toch iets serieuzer dan gedacht.

Alle piemelfoto’s gaan naar de politie

Ze liet namelijk op haar Instagram weten dat ze een gigantisch document heeft van alle mannen die haar een dickpic hebben gestuurd inclusief namen en foto’s. De bekende seksuologe lijkt zelfs van plan om daar mee naar de politie te stappen.

“Zoals beloofd aan James Cooke: ik ben alles aan het verzamelen om naar de politie te stappen. Aan alle boys die de berichten en profielen hebben verwijderd of mij hebben geblokkeerd: goed geprobeerd. Ik heb van alles al screenshots. Kusjes”

De tientallen mannen die naar Lotte een foto van hun vleesklomp hebben gestuurd, zullen ongetwijfeld nu wel met zweethandjes thuis zitten na dit te lezen.

2 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Johan VH
4 dagen geleden

Ik zal nooit begrijpen waarom die gasten hun slurf willen doorsturen. Lotte zou het nog slimmer kunnen aanpakken. Gewoon een factuur voor consultatie sturen aan die gasten.

Joske
3 dagen geleden

Maar hebben die heren die foto’s dan ook niet in privé sfeer naar haar gestuurd, net zoals Sammeke, Peterke en Seanke naar Eveline? Dus eigenlijk zijn die mannen het slachtoffer?