Voormalige 'natte droom' uit Baywatch, Yasmine Bleeth, totaal onherkenbaar op haar 55e News
Voormalige 'natte droom' uit Baywatch, Yasmine Bleeth, totaal onherkenbaar op haar 55e
News

Voormalige 'natte droom' uit Baywatch, Yasmine Bleeth, totaal onherkenbaar op haar 55e

Baywatch-actrice Yasmine Bleeth (55) figureerde in de jaren 90 in menig natte droom, toen ze het beroemde rode badpak droeg op het scherm. Meer dan 25 jaar later was de actrice bijna onherkenbaar tijdens een zeldzaam uitje in Los Angeles.

Bleeth werd op een donderdag gespot terwijl ze boodschappen deed bij een Whole Foods-winkel, vergezeld door een vriendin. Ze droeg een denim jumpsuit met een roze T-shirt en had een witte tas bij zich, een enorme verandering ten opzichte van het sexy rode badpak waarin ze jarenlang te zien was in Baywatch.

Ze had weinig make-up op en haar bruine haar zat in een staart. Na hun boodschappen bij Whole Foods gingen Bleeth en haar vriendin, na een telefoontje, door naar de Original Farmer's Market voor een ijskoffie en een lichte snack. Daar zaten ze ongeveer een uur te praten voordat de voormalige actrice terugkeerde naar haar auto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties