Girls & Tattoos: tattoo-babe Laurence toont graag haar 'kunstwerkjes' met pikante kiekjes (foto's) Babes
Girls & Tattoos: tattoo-babe Laurence toont graag haar 'kunstwerkjes' met pikante kiekjes (foto's)
Babes

Girls & Tattoos: tattoo-babe Laurence toont graag haar 'kunstwerkjes' met pikante kiekjes (foto's)

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

Voortaan laten we jullie in de rubriek ‘Girls & Tattoos’ elke week twee keer nader kennismaken met een zogenaamde ‘tattoo-babe’, een knappe dame uit binnen- of buitenland die niet vies is van een streepje inkt op haar lichaam. Vandaag stellen we jullie graag voor aan Laurence Bédard.

Bio 

Naam: Laurence Bédard

Nationaliteit: Canada

Beroep: kapster / schoonheidsspecialiste

Sociale media: Instagram (3 miljoen volgers) - TikTok (5.600 volgers)

Girls & Tattoos: tattoo-babe Laurence toont graag haar 'kunstwerkjes' met pikante kiekjes (foto's)

Story

Bij elk van onze tattoo-babes brengen we ook een bijzondere 'story' over haar. Iets speciaal waarmee ze in de media is gekomen, gewoon een leuk weetje over haar, bekende familieleden, enzovoort.

Laurence is wereldwijd een van de populairste tattoo-babes op de social media en daarbuiten. Ze post regelmatig op haar Instagram-account met maar liefst 3 miljoen volgers heerlijke plaatjes van zichzelf, waarbij niet alleen haar prachtige lichaam maar ook haar vele tattoos centraal staan. Het mag niet verbazen dat ze ook vaak gevraagd wordt om model te staan.

Girls & Tattoos: tattoo-babe Laurence toont graag haar 'kunstwerkjes' met pikante kiekjes (foto's)

Laurence is daarnaast ook actief op OnlyFans (maar wie niet vandaag de dag eigenlijk…). Een maandelijks abonnement op haar exclusieve content kost je 30 dollar. Zelf zegt ze daarover: “Ik heb al een aardig inkomen met mijn job als schoonheidsspecialiste en als influencer. En daarnaast doe ik ook nog modellenwerk. OnlyFans is gewoon leuk om te doen en de centjes daar zijn aardig meegenomen!”

Tatoeages

Vooral de buikstreek, rug, bovenbenen en armen van Laurence zijn rijkelijk getatoeëerd. Ze zegt zelf dat ze niet echt een voorkeur heeft voor bepaalde taoeages, maar het wel belangrijk vindt dat er hier en daar wat kleur tussen zit. Sommige tattoos hebben wel een betekenis, maar het gaat haar vooral over de 'kunst'.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Laurence en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

Hieronder nog enkele andere dames die in de rubriek 'Girls & Tattoos' de revue passeerden:

Pandora Blue: Bekijk hier haar foto's

Mara Fischer: Bekijk hier haar foto's

Aleksandra Jasmin: Bekijk hier haar foto's

8 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties