Jitske Van de Veire poseert poedelnaakt maar snapt het niet: “Waarom krijgt ‘naakt’ zoveel aandacht?”

Jitske snapt het niet

De 28-jarige Jitske Van de Veire kwam de afgelopen maand weer geregeld in de media. Zo was op alle websites te lezen dat de dochter van de voormalige MNM-presentator woest was omdat mensen nog steeds walgelijke reacties posten over de befaamde naaktfoto en filmpjes van haar vader uit 2020 tijdens het ‘Evelien’-debacle. Ook was ze onlangs op reis en liet haar knapste bikini-foto’s zien waar ook iedereen over sprak.

Jitske zelf is een dame die vindt dat alles mag gezien worden en dat we ons over niets hoeven te schamen. Zo post ze geregeld halfnaakte foto’s en daar krijgt ze vaak heel wat complimenten over. Met de haters, die er ook zijn, lacht ze dan weer eens goed. Deze keer poseerde ze poedelnaakt voor de spiegel en toonde dit weer op Instagram. Al begrijpt ze de aandacht niet zo goed.

Zo deelde ze niet veel later de statistieken van dit pikante plaatje en ze vond het behoorlijk opvallend dat dit al snel één van haar populairste foto’s ooit werd: “Toch gek hoe ‘naakt’ nog steeds het meeste aandacht krijgt op sociale media. Volgende keer plak ik het logo van ‘Jitske knipt’ op mijn kont. Gekke wereld.”

Jitske weet bij deze dus alvast hoe ze het klantenbestand van haar kapsalon kan laten ontploffen: