Kevin Janssens, de casanova in BV-land, wie zijn de bekende ex-vriendinnen nu?

Kevin mag niet klagen qua vrouwelijke aandacht

Wij zijn best fan van de acteur Kevin Janssens. Zo konden we zijn recente acteerprestaties best smaken in de tv-serie ‘Fair Trade’. Daar had hij overigens heel veel seks en ook in het echte leven heeft hij meer dan genoeg actie. Het valt trouwens niet te ontkennen dat Kevin ook best goede smaak heeft in vrouwen.

Zo gaan er nu heel wat geruchten de ronde dat hij stiekem iets zou hebben met de prachtige Julie Van den Steen. Het zou verre van de eerste bekende vriendin zijn van de 41-jarige acteur. Zo had hij in de afgelopen jaren best wel wat relaties met heel wat bekende (Vlaamse) dames. Wie waren de gelukkige vrouwen nu die met Kevin het bed hebben gedeeld?

Eva Pauwels

Toen Kevin nog een student was van begin de 20 had hij blijkbaar een kortstondige romance met niemand minder dan Eva Pauwels, de ex van Jacques Vermeire en moeder van Julie Vermeire. Eva zei tien jaar geleden dit nog over Kevin:

“Ik vond het wel een schone jongen en hij was meteen stekezot van mij. Zo is het begonnen. Ik heb de boot een tijdje proberen af te houden… Maar het vlees is zwak, hΓ©.”

Natalia Druyts

Meer dan tien jaar geleden waren Kevin Janssens en Natalia een koppel. Een relatie die blijkbaar iets meer dan een jaar heeft geduurd. Eentje vol passie als we de kussende foto’s op het internet mogen geloven.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Natalia Druyts (@nataliamusic)

An Lemmens

Wanneer we over het liefdesleven praten van An Lemmens dan herinneren we vooral dat ze een tijdje getrouwd was met onze favoriete sokkenliefhebber Sean Dhondt. Hierna had ze ook een kortstondige relatie met Kevin Janssens.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ π•ƒπ”Όπ•„π•„π”Όβ„•π•Š (@anlemmensofficial)

Josje Huisman

Kevin had ook succes bij de tweede blonde van K3, Josje Huisman. Een relatie die best serieus was en toch een tweetal jaar heeft geduurd. Dat leek behoorlijk lange tijd goed te gaan, maar alle mooie sprookjes hebben blijkbaar een einde.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Josje Huisman (@josjecoos)

Model Louise De Schryver

Misschien niet per se een heel bekende dame, maar het model Louise De Schryver is blijkbaar toch bekend in het modellenwereldje. Kevin kondigde hun liefde aan via Instagram, maar het bleef dus ook niet duren.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kevin Janssens (@kevinjanssens2)


Ella-June Henrard

Zijn meest recente relatie (waar de media van weet) was met de prachtige actrice Ella-June Henrard waar we onlangs nog een heel artikel aan hebben gewijd. Ze leerde elkaar kennen op de set van de serie ‘Fair Trade’ en kondigde hun relatie aan met de woorden ‘Shit happens. Laat ons nu gerust’, maar het bleek van korte duur te zijn.

Buiten bovenstaande dames zal Kevin zonder enige twijfel heel wat meer vrouwen al van dichterbij hebben leren kennen en niets mis mee natuurlijk. De acteur geniet volop van zijn leven en laat ons eerlijk zijn, welke vrouw kan er nu kunnen weerstaan aan dit knappe kopje?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments