Vlaamse Parels: West-Vlaamse vastgoedconsulente Xenia is een waanzinnige brunette

Alweer een prachtige, nieuwe Vlaamse parel

Bij Clint zijn we altijd al grote fan geweest van vrouwelijk schoon. Dat neemt wel niet weg dat we vinden dat de Vlaamse vrouw nog iets meer gevierd mag worden. Daarom hebben we een nieuwe rubriek genaamd ‘Vlaamse Parels’ in leven geroepen. Een special waarbij we elke vrijdag een echte Vlaamse babe aan het woord laten met prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles. De West-Vlaamse Xenia Inez is de vierde Vlaamse Parel die we aan het woorden laten.

Dag Xenia, kan je jezelf even voorstellen en vertellen wat je in het leven doet?

Ik ben Xenia, bijna 30 jaar en woon in West-Vlaanderen. Ik ben een bezige bij, zo werk ik vaak als model en doe ik redelijk wat fotoshoots. Ik ben daarnaast ook actief in de vastgoedsector. Bij mij kan je terecht voor het aankopen en verkopen van vastgoed in West-Vlaanderen en in Spanje! 

Ik heb trouwens ook een eigen website waar je mij kan boeken voor opdrachten en waar ik onlangs mijn naaktkalender voor 2022 op heb verkocht. Je kan tevens ook nog bij mij terecht om een online business op te starten in de crypto-wereld. Ik verkoop trouwens ook NFT’s op Opensea. Zowel zelf ontworpen kunstwerkjes (in samenwerking met iemand) als mijn eigen naaktfoto’s!

Je bent nu zelf bezig met NFT’s, kan je voor de leken onder ons vertellen wat dit nu eigenlijk exact inhoudt? Wat trekt jou daar ook in aan?

Een NFT is een niet inwisselbaar of onvervangbaar digitaal eigendomscertificaat. Zo kan je digitale kunst, foto’s, liedjes, filmpjes, … kopen en creëren. Eigenlijk van alles wat digitaal is, kan je een NFT van maken. Ik kreeg interesse toen ik las dat modellen zoals Kate Moss en Emily Ratajkowski hun eigen foto’s verkochten als NFT.

Het is en blijft iets speciaal, jij bent de enige eigenaar van dat stuk. Al kan deze wel gekopieerd worden. Zie het als het schilderij van de Mona Lisa. Iedereen heeft er foto’s en kopies van, maar slechts één iemand is de echte eigenaar. Wat ik bijvoorbeeld aanbied zijn foto’s en kunstwerkjes. Een koper van een NFT van mij krijgt een gratis link naar mijn OnlyFans account en wordt ook uitgenodigd op een feestje/evenement dat ik jaarlijks organiseer, enkel voor de eigenaars van mijn NFT’s! Het is in mijn ogen dan ook de toekomst en we zitten nu nog maar aan het begin. 

Hoe was de shoot met Steven Wolles?

De shoots met Steven zijn altijd fijn. Hij is een heel rustig en respectvol persoon. Ik vind zijn werk ook heel mooi.

We zagen op je Instagram dat je regelmatig shoots doet. Wat vind je daar nu zo leuk aan?

De meeste shoots gebruik ik voor mijn website en voor mijn OnlyFans. Dus het is aan de ene kant Publiciteit en aan de andere kant ook een bron van inkomsten. Plus, ik maak mezelf ook graag eens mooi voor een shoot! 

Je bent ook ambassadrice voor Aecars die luxe wagens verkopen. Wat houdt dat eigenlijk juist in om ambassadrice te zijn? 

Ik ben nu 2 jaar ambassadrice van AEcars. Ik heb mij een beetje moeten inhouden door COVID, veel evenementen zijn afgeschaft geweest. Maar normaal is het de bedoeling dat ik op zoveel mogelijk auto gerelateerde evenementen aanwezig ben. De auto’s en het merk moeten in de kijker gezet worden en dat is mijn taak als ambassadrice! 

Zijn er zaken die nog op je bucketlist staan en je absoluut nog zou willen doen in de komende jaren? 

Mijn website volledig op punt zetten met de Fine Art Collection die ik wil uitwerken. En ik kijk enorm uit naar mijn “internationale” carrière! 

Wat zijn dingen die je echt leuk vindt om te doen in je vrije tijd? 

Ik ga 2x in de week naar de gym en bij mooi weer rij ik graag met de koersfiets. Ik volg Spaanse les. En verder ga ik uiteraard graag uit drinken en eten! 

Wat is een absolute afknapper voor jou?

In een man? Mannen die zichzelf té graag zien. Zo die typische ‘mooi-boys’ is niets voor mij. Ik hou van een man die echt man is. Iemand waarbij ik me veilig kan voelen. Niet iemand die continu graag in de spiegel kijkt en zorgt dat zijn haar goed ligt. Een man mag van mij best wel stoer zijn.

Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Het liefst ben ik tegen dan verhuisd naar Spanje. Maar niks is zeker. Het is alleszins een droom die ooit zal uitkomen. 

Snelle vragenronde met onze Vlaamse Parel:

Reisbestemming: Indonesië (Bali)

Celebrity crush: Brad Pitt, Leonardo Dicaprio en Jesus Mosquera uit Toy Boys

Mooiste vrouw op deze planeet: Angelina Jolie

Favoriete serie: La Casa de Papel

Favoriete sport: Wielrennen en tennis

Droomauto: Een Porsche 992 turbo S techart volledig in het zwart. Dreamcar!

Het meest aantrekkelijke aan een man: Een échte man zijn, niet vies van werk, iemand die de handen uit de mouwen steekt. En die overigens lief en respectvol is.

Lichaamsdeel waar je het meest trots op bent: Normaal mijn buik en rug omdat ze zo gespierd vroeger waren. Dat is nu even minder, maar ik maak er weer werk van. 

Zonder wat kan je niet leven: Materialistisch mogen ze alles van mij afpakken, maar mijn ergste nachtmerrie is dat ze mijn familie ‘afpakken’? Ik kan niet leven zonder hen! Mijn mama bijvoorbeeld is mijn soulmate, mijn alles.

Meer foto’s van onze eerste Vlaamse Parel zie je hieronder. Het Instagram-profiel en nog meer foto’s van Xenia vind je dan weer hier. Heel wat prachtige foto’s van fotograaf Steven Wolles kan je hier vinden.

De hoofdrolspelers:

ModelXenia Inez

FotograafSteven Wolles

Wil je meer Vlaamse Parels zien?

Elke vrijdag komen we met een nieuw interview en shoot. Hieronder zie je onze vorige Vlaamse Parels: