Nena wordt getrold door haar GG-cup, maar is wel een TikTok-fenomeen omdat ze gezellig stuiteren

Opletten voor zeeziekte!

Nena May Magan, afkomstig uit de VS, heeft al langer te maken met irritante ‘trollen’ die haar online achtervolgen en proberen af te maken. Een en ander heeft te maken met de ruime omvang van de borsten van Nena, die momenteel een GG-cup heeft. Maar daar trekt Nena zich allemaal niks van aan. Integendeel!

Zwangerschap

In een van haar video’s op TikTok legt ze uit dat ze voor haar zwangerschap al grote borsten had, maar dat ze daarna nog gigantischer werden. “Net toen ik dacht dat het niet erger meer kon, ging ik plots naar een GG-cup. In het begin had ik het er wat lastig mee, maar nu vind ik het allemaal ok.” Regemaltig wordt ze online getrold: “Die zijn veel te groot. Laat er een stuk afsnijden!” of “Daar kan meer melk in dan in de uier van een koe!”

Miljoen volgers

Maar Nena laat het allemaal gebeuren. “Ik heb nu besloten om er wat geld mee te verdienen” zegt Nena die naar het miljoen volgers gaat op TikTok. Daar post ze filmpjes waar ze zonder enige schroom haar serieus balkon deelt met de hele wereld. Kijk maar even hieronder, alleen opletten dat je niet zeeziek wordt!

@nenasmind it’s a thing #fyp ♬ Big TT Privileges – taffysamg
@nenasmind @pittsburghsprincess #fyp ♬ Thighs Jiggle Wiggle – HeyStephDances