Netflix toont eerste geweldige beelden van gloednieuwe ‘Vikings’-opvolger: ‘Valhalla’

Iets om naar uit te kijken

Het volledige zesde en allerlaatste seizoen kan je sinds deze week kijken op Netflix. Er zullen hierna dus geen nieuwe avonturen meer verschijnen van Björn, Lagertha, Floki, Ivar of de andere zonen van Ragner Lothbrok. Echter niet getreurd want Netflix is al een tijdje bezig met het maken van een Vikings-opvolger.

Eerste blik op Vikings: Valhalla

De vervolgserie heet Vikings: Valhalla en het eerste seizoen is ondertussen al volledig gefilmd. De serie speelt zich zo’n 100 jaar later af na de gebeurtenissen van het zesde seizoen. Onder andere de knappe actrice Yvonne May zal de spirtuele opvolger moeten worden van de legendarische Lagertha in deze nieuwe topserie.

We moeten wel nog een tijdje geduld hebben want het eerste seizoen zou eind dit jaar of begin 2022 verschijnen. Dit allereerste seizoen van Vikings: Valhalla zou dan weer wel maar liefst 24 afleveringen bevatten (dat wellicht opgesplitst zal worden). Dat is dus alvast heel veel om naar uit te kijken. Om ons warm te maken bracht Netflix deze week een eerste teaser naar buiten.

Hierin krijgen we een korte blik achter de schermen en zien we welke technieken en camera’s er worden gebruikt. Wat hieruit wel alvast duidelijk wordt, is dat Netflix kosten noch moeite heeft bespaard en dat fans zich dus mogen verwachten aan een bombastisch en spektakelvolle serie.

Voor de liefhebbers: hier kan je alle seizoenen van Vikings op Blu-Ray of DVD kopen.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments