Volgende week 345 (!) 18+ films en series op Disney+: dit zijn de 12 beste die je zeker moet zien

Dit zijn onze aanranders om te bingen

Netflix is nog altijd de koning in de streamingwereld met bijna 200 miljoen betalende abonnees. Disney+ dat pas sinds 2019 beschikbaar is en nog maar enkele maanden in België zit ondertussen al aan meer dan 80 miljoen abonnees. Een aanzienlijk verschil nog, maar op korte termijn toch al een straffe prestatie.

Gigantisch veel nieuwe series vanaf volgende week vrijdag

Bij het megabedrijf kondigde ze aan dat ze maar liefst 15 miljard dollar gaan pompen in nieuwe series en films te maken voor hun streaming platform. Het gaat hier niet enkel om Marvel, Disney, Star Wars en National Geographic. Vanaf 23 februari komen ze namelijk met een nieuwe subcategorie genaamd ‘Star’. Eentje die een groter publiek moet aanspreken en vooral voor volwassenen bedoeld is.

Om even aan te geven hoe gigantisch groot dit zal worden. De huidige catalogus van Disney+ wordt het komende jaar gewoon verdubbeld. Er zullen in de komende maanden meer dan 1.000 nieuwe series en films worden toegevoegd. Dat is nog altijd niet zo imposant als de Netflix-catalogus, maar het kan toch al stevig beginnen tellen.

Vanaf 23 februari beginnen ze alvast met 345 (!) extra tv-series en films in de nieuwe Star-categorie van Disney+ toe te voegen. De gehele lijst met alle 345 (!) nieuwe series en films kan je hier vinden. Onze 10 grote aanraders om vanaf volgende week vrijdag te zien kan je hieronder dan weer bekijken:

12. The Maze Runner (3 films)

11. Family Guy (18 seizoenen)

10. Lost (6 seizoenen)

9. The Walking Dead (10 seizoenen)

8. Buffy The Vampire Slayer (7 seizoenen)

7. Alien (6 films)

6. Deadpool (2 films)

5. Mars (2 seizoenen)

4. Die Hard (3 films)

3. Firefly (1 seizoen)

2. Sons of Anarchy (7 seizoenen)

1. How I met Your Mother (9 seizoenen)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments