Wetenschappelijk bewezen: Amber Heard heeft het mooiste snoetje ter wereld!

Eens goed nieuws voor haar…

Actrice Amber Heard kwam de laatste tijd natuurlijk niet op zo’n aangename manier in de schijnwerpers te staan. Dat had natuurlijk te maken met de rechtszaak tussen Heard en haar ex Johnny Depp, waarbij de modder serieus in het rond vloog. Gelukkig voor de actrice valt er nu positiever nieuws rond haar persoon te rapen. Ze zou namelijk het mooiste gezicht ter wereld hebben!

‘Face mapping’

Dokter Julian De Silva van het Centre for Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery in Londen gebruikte een ‘face mapping’ techniek om te ontdekken wie het meest perfecte gezicht in de wereld heeft volgens de ‘Griekse Gulden Snede van de Schoonheid’ die 1,618 bedraagt. De Silva analyseerde 12 belangrijke zones van het aangezicht en daaruit blijkt dat Amber Heard voor 91,85% aan dat ‘schoonheidsideaal’ voldoet. Een topscore!

Andere schoonheden

De brave dokter onderzocht trouwens nog een aantal andere dingen. Zo kwam hij tot de vaststelling dat Kim Kardashian de perfectie benadert qua wenkbrauwen, Scarlett Johansson wat de ogen betreft en Emily Ratajkowski heeft dan weer bijna de perfecte lippen. “Men heeft lang gedacht dat de Phi-verhouding van 1,618 het geheim voor schoonheid in zich draagt, maar nu met de computer mapping kunnen we berekenen hoe het op echte vrouwen van toepassing is” zegt De Silva. Hieronder wat leuke foto’s van de vrouw met ‘het meest perfecte gezicht ter wereld’.