FIFA is dood, lang leve EA Sports FC 24 met een eerste indrukwekkende trailer games
FIFA is dood, lang leve EA Sports FC 24 met een eerste indrukwekkende trailer
games

FIFA is dood, lang leve EA Sports FC 24 met een eerste indrukwekkende trailer

Het is weer tijd voor de aankondiging van een nieuwe voetbalgame die met de start van het voetbalseizoen in de winkels moet verschijnen.

Dit jaar is extra speciaal, want EA Sports en de voetbalbond FIFA gaan na 30 jaar niet meer samenwerken. De nieuwe voetbalgame van EA heet niet FIFA 24 maar EA Sports FC 24.

Hieronder is de eerste teaser trailer van EA Sports FC 24 te bekijken. Kylian Mbappé lijkt plaats te hebben gemaakt voor Erling Haaland als grote marketingster. In de trailer en de onderstaande cover art van de Ultimate Edition zien we verschillende sterren van het heden, maar ook verleden waaronder Ronaldinho, Erling Haaland, Zinedine Zidane, Jude Bellingham, Sam Kerr, Marcus Rashford, David Becham, Andrea Pirlo, Virgil van Dijk en meer. De in-game models zijn volledig gerealiseerd met de Frostbite Engine.

Voor de volledige onthulling van EA Sports FC 24 hoeven we niet lang te wachten. De eerste gameplay trailer staat namelijk gepland voor 13 juli om 18:30 uur onze tijd, tevens zal dan de cover art van de standaard editie onthuld worden.

FIFA is dood, lang leve EA Sports FC 24 met een eerste indrukwekkende trailer

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties