Ontwikkelaars vertellen je meer over hoe The Lord of The Rings Gollum is gemaakt in deze video games
Ontwikkelaars vertellen je meer over hoe The Lord of The Rings Gollum is gemaakt in deze video
games

Ontwikkelaars vertellen je meer over hoe The Lord of The Rings Gollum is gemaakt in deze video

Nacon en ontwikkelaar Daedalic Entertainment hebben een nieuwe video vrijgegeven waarin meerdere ontwikkelaars aan het woord komen en vertellen over de ontwikkeling van The Lord of the Rings Gollum.

Zo krijgen we bijvoorbeeld informatie over de keuze om een game te maken die helemaal draait om het personage Gollum, de gedachte achter gameplay, de inspiratie van de boeken van Tolkien en meer.

Het verhaal van deze game speelt zich af voor de gebeurtenissen van The Lord of the Rings-films. Gollum heeft de The One Ring verloren en doet er alles aan om het weer terug te krijgen. Gollum moet eerst zien te ontsnappen uit Mordor waar hij onder andere de gevreesde Mouth of Sauron en de spinnenkoningin Shelob tegenkomt.

The Lord of the Rings: Gollum komt op 25 mei 2023 uit voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en de PC. De game komt ook naar de Nintendo Switch, maar deze versie komt later uit.

Je kan The Lord of the Rings: Gollum hier kopen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties