Op zoek naar een PS5? Dit is wanneer je de tweede lading PlayStation 5-consoles mag verwachten

Toch nog even geduld hebben

Vandaag is de PlayStation 5 officieel uit in Europa, maar bij de meeste retailers was de nieuwe console van Sony al lang uitverkocht toen de prijs bekend werd. Wij speelden reeds twee weken met de PS5 en onze indrukken kan je hier lezen.

Begin december opnieuw te verkrijgen bij Bol.com

Heel veel gamers hebben daarom geen kans gehad om een bestelling te plaatsen. Wees echter niet getreurd, want Bol.com krijgt binnenkort een tweede lading PlayStation 5-consoles die ze wederom via hun website gaan verkopen. Aangezien zij één van de grootste retailers zijn in de Benelux krijgen zij wellicht ook de meeste consoles.

Op sociale media geeft Bol aan dat ze een nieuw lading begin december verwachten, dus je moet nog even geduld hebben om alsnog eigenaar van een PS5 te worden in 2020. Je zal de console via deze pagina kunnen bestellen. Maar je zal wel weer heel snel moeten zijn, want op = op. Na enkele minuten zal de voorraad ongetwijfeld weer uitgeput zijn.

Wellicht zullen ook andere retailers rond begin december weer een voorraad PS5-consoles krijgen. De kans dat er echter genoeg apparaten zullen zijn zodat iedereen die een PlayStation 5 wil er ook daadwerkelijk eentje kan kopen, lijkt onbestaand.

In tegenstelling tot de PS5-console zelf, kan je de PS5 DualSense-controller nu al wel kopen en wordt hij gewoon de volgende dag geleverd.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments