Voetbalsterren en HypermotionV in de eerste gameplay trailer van EA Sports FC 24 games
Voetbalsterren en HypermotionV in de eerste gameplay trailer van EA Sports FC 24
games

Voetbalsterren en HypermotionV in de eerste gameplay trailer van EA Sports FC 24

EA Sports heeft vandaag tijdens een live presentatie in Amsterdam, de allereerste gameplay trailer vrijgegeven van de game EA Sports FC 24. De trailer en presentatie zijn hieronder te vinden.

Uit elkaar met de FIFA

Na 30 jaar gaan de voetbalbond FIFA en Electronic Arts niet meer samenwerken. De FIFA vraagt miljarden voor alleen het gebruik van vier letters en het gebruik van het WK eens in de 4 jaar, aldus EA CEO Andrew Wilson. Daarom heeft EA besloten om niet meer samen te werken met de FIFA en de nieuwe voetbalgame te voorzien van een nieuwe naam genaamd EA Sports FC. De aankomende game zal EA Sports FC 24 heten en Erling Haaland, de doelpuntenmachine van Manchester City staat op de cover van de standaard editie.

Hypermotion V

EA Sports FC 24 bevat meer dan 30 competities, meer dan 700 teams en meer dan 19.000 gelicenseerde voetballers. De realisme en physics zijn dit jaar nog beter geworden met HypermotionV, waar data van meer dan 180 voetballers voor zijn gebruikt

EA Sports FC 24 maakt verder gebruik van data van Opta, voor uniekheid van verschillende sterren en meer speelstijlen. Verder is de Frotstbite engine verbeterd voor nog betere graphics voor en tijdens een wedstrijd. EA Sports FC 24 wordt de eerste voetbalgame van EA op de Nintendo Switch die daadwerkelijk draait op Frostbite.

Ultimate Team Evolutions brengt mannelijke en vrouwelijke sterren samen om je eigen dream team samen te stellen. Daarnaast keren de modi Career, Manager en VOLTA Football terug en is er vanaf de dag van release, ondersteuning voor cross-play.

EA Sports FC 24 is vanaf 29 september 2023 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en de PC. Wie de Ultimate Edition aanschaft, kan 7 dagen eerder met de volledige game aan de slag.

Je kan EA Sports FC 24 hier kopen en exclusieve pre-order bonussen ontvangen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties