Laatste kans: unieke editie van The Last of Us: Part II, de beste PS4-game ooit, met extra’s is nu te krijgen voor topprijs

Binnenkort verkrijgbaar

Binnen minder dan twee weken verschijnt The Last of Us: Part II, één van de meest geanticipeerde games van 2020. De verwachtingen voor deze post-apocalyptische game zijn torenhoog. Volgens velen zelfs kanshebber om de ‘beste PS4-game ooit te worden’.

In onze review kon je reeds lezen dat het voor ons daadwerkelijk ook de beste PlayStation 4-game ooit is.

Nog vier dagen geduld, want op 19 juni 2020 is de game eindelijk uit, en veel fans hebben de game al vooruitbesteld. Wat velen echter niet weten is dat er een Day One Edition is van The Last of Us: Part II. Dit is een beperkte voorraad die alleen voor de launch wordt verkocht.

Nadat de voorraad op is, is deze versie niet meer te krijgen. De Day One Edition kost evenveel als de standaardversie, maar je krijgt hierbij heel wat meer zoals in-game extra’s en een exclusieve box art die omkeerbaar is.

Dit krijg je allemaal als extra’s in de Day One Edition van The Last of Us: Part II:

  • Verbetering in munitiecapaciteit van Ellies wapen.
  • Handleiding voor recepten en upgrades.
  • Supplementen voor het ontgrendelen van recepten, vaardigheden en upgrades.
  • Exclusieve The Last of Us: Part II box art die omkeerbaar is.

Je kan de Day 1 Edition van The Last of Us: Part II hier kopen.

Deze zal dan op de releasedag (19 juni) in jouw brievenbus liggen.

De beste PS4-game ooit?

Indien je overigens nog niet overtuigd bent om The Last of Us Part II in huis te halen dan overtuigen misschien onderstaande beelden je wel.

Wij zijn overigens al een tiental uur aan de slag met een reviewexemplaar van de game en kunnen zeggen dat we constant worden weggeblazen en dat het misschien daadwerkelijk wel eens ‘de beste PS4-game’ ooit kan woorden. Een schitterende aankoop doe je dus sowieso.

Verhaaltrailer
Indrukwekkende gameplay trailer
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments