Assassin’s Creed Mirage neemt je mee naar het oude Bagdad, check hier de verbluffende cinematic trailer Sport
Assassin’s Creed Mirage neemt je mee naar het oude Bagdad, check hier de verbluffende cinematic trailer
Sport

Assassin’s Creed Mirage neemt je mee naar het oude Bagdad, check hier de verbluffende cinematic trailer

Na meerdere leaks heeft Ubisoft eindelijk Assassin’s Creed Mirage officieel uit de doeken gedaan met een geweldige cinematic trailer.

Assassin’s Creed Mirage wordt open wereld-game die weer teruggaat naar de roots van de serie. Dit wordt geen immens grote RPG zoals de recente games, maar meer een narrative-driven action–adventure zoals de eerste paar Assassin’s Creed-games, waar stealth centraal stond.

Het verhaal gaat over de origin story van Basim, een Assassin die spelers al kennen uit Assassin’s Creed Valhalla. In deze game is Basim nog een jongeman, een dief in de straten van Bagdad. Na enkele gebeurtenissen besluit hij om zich aan te sluiten bij de The Hidden Ones. Het verhaal gaat niet alleen over Basim maar ook zijn meester genaamd Roshan.

Assassin’s Creed Mirage verschijnt in 2023 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Amazon Luna en de PC via de Epic Games Store.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties