Commotie nadat 6-jarige Call of Duty-gamer geband werd tijdens livestream wegens 'te jong' Sport
Commotie nadat 6-jarige Call of Duty-gamer geband werd tijdens livestream wegens 'te jong'
Sport

Commotie nadat 6-jarige Call of Duty-gamer geband werd tijdens livestream wegens 'te jong'

De 6-jarige RowdyRogan zal bij de meeste mensen geen belletje doen rinkelen, maar hij is ondertussen toch al behoorlijk populair. Zo heeft hij op YouTube 128.000 abonnees en op Twitch meer dan 85.000 volgers. Hij maakt zelfs deel uit van een professioneel eSports team en wordt officieel gesponsord.

Te jong voor Call of Duty

RowdyRogan wordt wel eens een natuurtalent in Call of Duty genoemd en is wellicht de beste COD-speler van zijn leeftijd. Het probleem ligt echter bij het ‘zijn leeftijd’-gedeelte. Zo werd de 6-jarige geband van Call of Duty: Warzone.

Dit gebeurde afgelopen week tijdens een livestream. Toen het jongetje besefte wat er aan de hand was, ging hij live huilen bij zijn vader. Zijn hart was gebroken. Ook de vader zelf was behoorlijk aangedaan en zelfs woedend door de ban zijn zoon.

Het is nog niet duidelijk waarom RowdyRogan exact is geband, maar het lijkt erop dat Activision hem niet meer op Call of Duty wil vanwege zijn jonge leeftijd. In praktijk is COD natuurlijk niet een game voor 6 jarige jongetjes. Op het doosje staat dat de game vanaf 18+ is, maar net zoals bij films houdt niemand zich aan die regel natuurlijk.

Het filmpje waar je de reactie van het jongetje ziet na zijn ban, kan je hier bekijken.

Commotie nadat 6-jarige Call of Duty-gamer geband werd tijdens livestream wegens 'te jong'
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties