Resident Evil 4 remake ziet er waanzinnig goed uit in nieuwe trailer en gameplay video Sport
Resident Evil 4 remake ziet er waanzinnig goed uit in nieuwe trailer en gameplay video
Sport

Resident Evil 4 remake ziet er waanzinnig goed uit in nieuwe trailer en gameplay video

Capcom heeft tijdens de Resident Evil Showcase, eindelijk echte gameplaybeelden getoond van de remake van Resident Evil 4.

In de eerste video hieronder is de tweede trailer van Resident Evil 4 Remake te zien waar we een heleboel zien waaronder de angstaanjagende Ganados, gigantische monsters, de onthulling van Ashley, Ada Wong is in de game en de villain wordt kort geteased.

In de tweede video hieronder zien we een stukje gameplay van het begin van de game waarbij Leon aankomt in een dorp en chaos is uitgebroken. De Ganados komen als een gek op Leon af. Capcom geeft aan dat de Genados gloednieuwe aanvallen hebben vergeleken met het origineel. De snelheid van de game is duidelijk opgeschroefd maar Leon heeft ook enkele verbeteringen. Zo kan hij parryen met zijn mes en wanneer je dit goed doet, kan je een brute counter aanval uitvoeren. Ook kan Leon nu bewegen tijdens het richten met zijn wapen.

Resident Evil 4 Remake is vanaf 24 maart 2023 verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S en Xbox Series X.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties