'The Nuke' blijft voor animo zorgen, nu zegt ook Aspinall: "We zijn Luke Littler allemaal beu!" Sport
'The Nuke' blijft voor animo zorgen, nu zegt ook Aspinall: "We zijn Luke Littler allemaal beu!"
Sport

'The Nuke' blijft voor animo zorgen, nu zegt ook Aspinall: "We zijn Luke Littler allemaal beu!"

Er is geen ontkomen aan: zelfs Michael van Gerwen moet tegenwoordig nederig het hoofd buigen. Dat bleek ook nog maar eens in de laatste sessie van de Premier League darts. Op slechts zeventienjarige leeftijd is Luke Littler al dé man in het darts, vooral wat betreft de aandacht in de media. Dit tot spijt van wie het benijdt, waaronder Nathan Aspinall: "Hij is geen dartsspeler meer. Hij is een celebrity."

Hoewel het aanvankelijk nog wat stroef liep voor Littler in de Premier League, is er de laatste weken geen houden meer aan 'The Nuke'. Met back-to-back overwinningen in Belfast en Manchester staat hij momenteel bovenaan in het klassement. Dit wekt enerzijds bewondering en anderzijds afgrijzen op bij andere toppers in het darts.

"We zijn het gezicht van Luke Littler beu"

Aspinall, eveneens afkomstig uit Manchester, heeft zich over deze opvallende opkomst uitgelaten in de RED-podcast: "Ik kan namens mijn collega’s spreken dat we het stilaan beu zijn om het gezicht van Luke Littler op sociale media te zien." Hij voegt eraan toe: "Maar eigenlijk is dat alleen maar zijn eigen verdienste. Het is niet dat de media geobsedeerd zijn door hem; hij zorgt er gewoon voor dat de media steeds tot bij hem komen."

"Hij is een beroemdheid, ik een dartsspeler"

Aspinall erkent ook dat de aandacht voor het darten in Engeland ongekend is toegenomen door Littler: "Hij heeft de sport naar een volledig ander niveau gebracht. Eigenlijk is hij geen dartsspeler, maar een celebrity. Waar ik een dartsspeler ben, is hij een beroemdheid. Dat is het verschil."

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties