"Help! Mijn vriendin wil altijd van bil gaan in openbare toiletten en ik ben dat kotsbeu" Stories
"Help! Mijn vriendin wil altijd van bil gaan in openbare toiletten en ik ben dat kotsbeu"
Stories

"Help! Mijn vriendin wil altijd van bil gaan in openbare toiletten en ik ben dat kotsbeu"

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze een vraag van een vrouw die een vriend heeft die wel op een heel bijzondere plek wil seksen...

“Seks in openbare toiletten is een ding voor mijn vriend,” steekt de man van wal. “Ze vindt het heerlijk om risico's te nemen. Geen enkele vunzige gemeentelijke voorziening of wc in een warenhuis is veilig als hij in de buurt is. Ze vindt het sexy om me mee te trekken naar de vrouwentoiletten als niemand kijkt. Ze duwt me in een hokje en is enorm opgewonden als ze hoort dat er iemand na ons binnenkomt.”

"Ik heb alle soorten toiletten van dichtbij gezien"

“Van zanderige wc’s aan zee tot toilethokjes in openbare parken, ik heb ze allemaal gezien!” ging ze verder. “Ik zweer je dat ze locaties opzoekt zodat zij ze kan afvinken van een geheime lijst. In de zomer zijn we naar Spanje en Griekenland geweest, en we hebben op elke vlucht seks gehad in het toilet. Ik leef in angst om betrapt te worden en vindt het eigenlijk niet leuk. Maar ze houdt vol dat het gewoon een beetje lol is. Maar is dat wel zo!?”

"Dit is gewoon strafbaar!"

Zoals altijd had Jane hier wel iets over te zeggen. “Het is geen pleziertje als je er niet van geniet. Hij heeft misschien een privé-agenda over seks op zoveel mogelijk stinkende plekken, maar je hoeft niet mee te gaan in zijn fetisj,” zei ze. “Herinner hem eraan dat het ook gewoon strafbaar is om seksuele activiteiten te ontplooien op een toilet waartoe het publiek toegang heeft.”

“Als je betrapt wordt, kunnen jij en zij een boete en/of enkele maanden gevangenisstraf verwachten. Kom voor jezelf op en zeg hem dat je er klaar mee bent en loop weg. Deze vrouw is niet goed voor je en het klinkt alsof hij baat zou hebben bij professionele begeleiding,” gaf Jane de wanhopige man als ultiem advies.

(Bron: Daily Star)

(Intropic: Image by Freepik)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties