"Ik flashte in een vol vliegtuig per ongeluk mijn kroonjuwelen. Dat was het meest gênante moment in m'n leven!" Stories
"Ik flashte in een vol vliegtuig per ongeluk mijn kroonjuwelen. Dat was het meest gênante moment in m'n leven!"
Stories

"Ik flashte in een vol vliegtuig per ongeluk mijn kroonjuwelen. Dat was het meest gênante moment in m'n leven!"

Een jonge vrouw heeft uitgelegd hoe ze per ongeluk een vliegtuig vol vakantiegangers heeft ‘geflasht’. Emma, een fitnesscoach die populair is op TikTok, onthulde in een filmpje aan haar meer dan 130.000 volgers hoe ze haar borsten aan een vol vliegtuig liet zien. Ze vertelde dat het gebeurde terwijl ze van de Gold Coast naar Sydney vloog, beide in Australië.

Het gebeurde toen Emma zich klaarmaakte om het vliegtuig te verlaten nadat het was geland en zei dat het probleem ontstond toen ze haar tas uit de opbergvakken boven haar hoofd wilde pakken. Ze legde uit: "Ik reikte omhoog in het bagagevak om mijn tas te pakken en mijn bandeau besloot los te schieten en mijn blote borsten aan het hele vliegtuig te tonen."

"Gelukkig had die man veel respect"

De jonge fitnessinfluencer is er zeker van dat de mensen dichtbij haar zeker een goede blik hebben gekregen op haar kroonjuwelen. Ze merkte op dat sommigen zelfs hun blik van haar lichaam afwendden en zei dat het ‘het meest gênante was dat iemand kon overkomen’. Emma zei: "Er zat letterlijk een man op ooghoogte met mijn borst en ik dank de Heer dat hij genoeg respect had om de andere kant op te kijken. Iedereen om me heen heeft het absoluut gezien en ik wilde dat de grond me letterlijk opslokte."

Ze was zo beschaamd door het voorval dat ze zelfs zei dat dit het meest vernederende moment in haar leven was geweest. In een poging te voorkomen dat anderen hetzelfde gênante moment zouden meemaken, gaf Emma suggesties om het probleem te voorkomen. Dit omvatte het dragen van andere kleding dan ze tijdens haar reis droeg. Emma voegde toe: "Onder geen enkele omstandigheid ooit een bandeau dragen in een vliegtuig." Een bandeau is een mouwloze top, voor de niet-specialisten onder ons.

(lees verder onder de video)

"Ik had die kracht niet gehad..."

In de reacties toonden mensen zich verrast, maar ook geschokt. Velen probeerden Emma echter gerust te stellen over de situatie. Iemand zei: "Ik denk dat je je gênante moment wel zult overleven. Ik heb het ook al meegemaakt en glimlachte toen gewoon naar iedereen die naar me keek.” Toch waren er enkele personen die zeiden wat anderen misschien alleen maar durven te denken. Zoals iemand die reageerde: “Ik wou dat ik op die vlucht was!” Of: “Die man naast je had meer kracht dan ik had kunnen hebben op dat moment!”

Hieronder hebben we trouwens voor jullie nog wat leuke plaatjes van Emma verzameld...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties