Het Sterke Geslacht: Bokswereldkampioene Ebanie Bridges mept je KO met haar looks (foto's) Babes
Het Sterke Geslacht: Bokswereldkampioene Ebanie Bridges mept je KO met haar looks (foto's)
Babes

Het Sterke Geslacht: Bokswereldkampioene Ebanie Bridges mept je KO met haar looks (foto's)

Men spreekt wel eens van het ‘sterke geslacht’ als men het over vrouwen heeft. Eén ding gaan we hier zeker niet doen, en dat is de ‘discussie’ daaromtrent nog eens opstarten. Wat we wel gaan doen, is op zoek gaan naar écht sterke dames, vrouwen bij wie men al eens zegt ‘Als die zegt dat je uw boterhammen allemaal moet opeten, dan doe je dat best!’.

Het kan gaan om dames van alle ‘allooi’ en uit alle uithoeken van de wereld. Maar één ding hebben ze gemeen: ze zijn letterlijk zo sterk als een beer! Nu ja, twee dingen eigenlijk… Want wij zouden Clint niet zijn, mochten we niet op zoek gaan naar dames die ook nog eens een streling voor het oog zijn. We willen jullie natuurlijk verwennen! Vandaag is het de beurt aan bokskampioene Ebanie Bridges.

Bio

Naam: Ebanie Bridges

Bijnaam: Blond Bomber

Nationaliteit: Australië

Leeftijd: 35

Sport: Boksen

Lengte: 1m55

Gewicht: ?

Sociale media: Instagram (525.000 volgers) - TikTok (589.000 volgers)

Het Sterke Geslacht: Bokswereldkampioene Ebanie Bridges mept je KO met haar looks (foto's)

Story

Bij elke dame hoort natuurlijk een 'verhaal'. Wie is ze, wat heeft ze allemaal al meegemaakt, vallen er interessante details te rapen over haar, enzovoort. Dat lees je hier...

Ebanie Bridges is de huidige wereldkampioene in het bantamgewicht bij de IBF. Dat werd ze door eerder dit jaar een Argentijnse te verslaan in het Engelse Leeds. Momenteel zit ze als prof aan acht overwinningen in negen kampen. Niet slecht!

Het Sterke Geslacht: Bokswereldkampioene Ebanie Bridges mept je KO met haar looks (foto's)

Ebanie begon ooit als bodybuildster, maar ze heeft deze carrière aan de kant gezet om te beginnen boksen. Ze begon als amateur en van haar 30 wedstrijden won ze er maar liefst 26. Sinds 2019 is ze dan als prof aan de slag gegaan. Er wordt haar wel eens verweten dat ze ' haar lichaam gebruikt om deuren te openen in de bokswereld’. Of dat zo is weten we niet, maar dat lichaam is wel indrukwekkend!

Wanneer je een kijkje neemt op de Instagram-pagina van Ebanie weet je meteen genoeg. Die staat vol met pikante plaatjes waarbij ze ook vaak haar imposante voorgevel in de picture zet. Bij wegingen duikt ze ook steevast op in lingerie. Heel bijzonder.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Ebanie en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

Andere sterke vrouwen:

Sara Sigmundsdóttir

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties