Hup Holland Hup: social media-ster Sophie Milzink zet haar geweldige 'body' in de kijker (foto's) Babes
Hup Holland Hup: social media-ster Sophie Milzink zet haar geweldige 'body' in de kijker (foto's)
Babes

Hup Holland Hup: social media-ster Sophie Milzink zet haar geweldige 'body' in de kijker (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de grens met onze noorderburen over om eens te zien wat er daar allemaal te rapen valt aan vrouwelijk schoon. Vanaf nu gaan we al die Hollandse bommetjes aan jullie voorstellen in de rubriek met de toepasselijke naam ‘Hup Holland Hup’ (het bekende Nederlandse voetballied). Vandaag onder de schijnwerpers: Sophie Milzink.

Sophie werd geboren in 1997 en begon al met het maken van YouTube-filmpjes toen ze nog maar 12 was. Ze brak door toen ze te zien was in de video’s van de bekende YouTubers Milan Knol en Kevin Boerma. Ondertussen is ze zelf een fenomeen op YouTube, waar ze komische filmpjes plaatst en reageert op de actua of reality-shows, en praat met gasten over onderwerpen zoals liefde en seks.

Hup Holland Hup: social media-ster Sophie Milzink zet haar geweldige 'body' in de kijker (foto's)

Maar ook op Instagram, met 463.000 volgers, doet ze het niet onaardig en haar populariteit blijft maar groeien. Ze weet natuurlijk ook hoe ze de aandacht van haar fans moet vasthouden, namelijk door het posten van heerlijke foto’s waarop haar prachtige, afgetrainde lichaam te zien is. Ah ja… en dan zijn er natuurlijk ook die twee belangrijke ‘troeven’ van haar.

Wij zijn alvast zwaar onder de indruk van Sophie en vermoeden van jullie hetzelfde nadat je al deze geweldige plaatjes hebt bekeken. Hup Holland Hup!

Hieronder nog wat meer Hollandse glorie:

Sharina Van der Vliet - Bekijk hier haar foto's

Maartje van Noort - Bekijk hier haar foto's

Laura Celia - Bekijk hier haar foto's

Gaby Blaaser - Bekijk hier haar foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties