EK 2024 met onder andere de Rode Duivels wordt gratis speelbaar in EA Sports FC 24 games
EK 2024 met onder andere de Rode Duivels wordt gratis speelbaar in EA Sports FC 24
games

EK 2024 met onder andere de Rode Duivels wordt gratis speelbaar in EA Sports FC 24

EA Sports heeft aangekondigd dat er een update zal verschijnen voor EA Sports FC 24 in het thema van het Europees kampioenschap voetbal. De update zal gratis beschikbaar zijn voor bezitters van de game. EA heeft naast de aankondiging van de update gesproken met Max Verstappen en Virgil van Dijk over het toernooi.

Virgil van Dijk is één van de meest succesvolle Nederlandse voetballers op dit moment en Max Verstappen is wereldkampioen van Formule 1. Zij hebben samen de kansen van Nederland in het Europees kampioenschap besproken. Verstappen zei het volgende in het gesprek:

”Het is geweldig dat Nederland erbij is op het EK van 2024 en ik heb er vertrouwen in dat Oranje ver kan komen. En als Virgil speelt, dan duim ik voor hem dat hij het goed zal doen. We kunnen altijd rekenen op zijn kopballen.”

Verstappen is dus hoopvol voor de kansen van Nederland in het EK en gelooft in de kwaliteit van Virgil van Dijk. Het volledige gesprek is te zien op de Instagram-pagina van Virgil van Dijk. Max Verstappen en Virgil van Dijk hebben het in het gesprek onder andere over hun belangrijkste prestaties en momenten uit hun carrières.

EA maakt bekend dat de EK-update voor EA Sports FC 24 in de zomer van 2024 zal verschijnen. Het is nog onbekend wat we qua content van de update kunnen verwachten. Wel is er bekendgemaakt dat spelers die EA Sports FC 24 vóór 16 januari 2024 spelen, één van de volgende spelers krijgen in Ultimate Team:

  • Jack Grealish – Engeland
  • Ousmane Dembélé – Frankrijk
  • Federico Chiesa – Italië
  • Florian Wirtz – Duitsland
  • Virgil Van Dijk – Nederland
  • Alvaro Morata – Spanje

EA Sports FC 24 is verkrijgbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC en de Nintendo Switch. De Nintendo Switch-versie is voor het eerst geen Legacy Edition, maar dit keer daadwerkelijk een volledige game gemaakt door middel van de Frostbite Engine.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties