EPOS kondigt Limited Edition Premium Gaming H6PRO Audio Bundle aan voor een aantrekkelijke prijs games
EPOS kondigt Limited Edition Premium Gaming H6PRO Audio Bundle aan voor een aantrekkelijke prijs
games

EPOS kondigt Limited Edition Premium Gaming H6PRO Audio Bundle aan voor een aantrekkelijke prijs

Premium audiomerk EPOS kondigt een Limited Edition Premium Gaming Audio bundel aan met een aantrekkelijke prijs.

De bundel bestaat uit een EPOS H6PRO gaming headset en een GSX 300 externe geluidskaart. De headset en geluidskaart zijn in de bundel alleen in het zwart verkrijgbaar. Geïnteresseerden kunnen kiezen uit een EPOS H6PRO Closed of Open-versie. Wij hebben beide headsets uitgebreid getest en waren erg te spreken over et geluid, design en bouwkwaliteit, onze uitgebreide review is hier te lezen.

EPOS H6PRO Closed

De H6PRO Closed en H6PRO Open zijn gemaakt voor verschillende doelgroepen. De EPOS H6PRO Closed is gericht op de competitieve gamer, die zich helemaal wil focussen op het krachtig geluid wat komt van de drivers. Met de Closed-versie wordt zo’n persoon afgesloten van alle omgevingsgeluid. De oorkussen zorgen voor een stevige seal rondom je oren zodat er als het ware passieve noice cancelation ontstaat.

EPOS H6PRO Open

De EPOS H6PRO Open is gericht voor gamers die nog wel wat van de omgeving willen horen. Bijvoorbeeld als je kleine kinderen thuis hebt of het geluid van je telefoon niet wil missen tijdens het gamen. Spelers horen bij het dragen van de EPOS H6PRO Open ook hun eigen stem goed tijdens gesprekken. Bij de oorschelp zijn er mini openingen waarmee geluid van de buitenwereld naar binnen komt.

EPOS GSX 300 externe geluidskaart

De EPOS GSX 300 externe geluidskaart zorgt voor gedetailleerde geluidsverwerking voor de best mogelijke audiospectrum. De GSX300 ondersteund ook 7.1 Surround Sound.

Prijs en beschikbaarheid

De EPOS Limited Edition Premium Gaming Audio bundel is vanaf vandaag verkrijgbaar via de officiële website van EPOS. Normaal kost de H6 PRO 180 euro en de GSX 300 heeft een prijskaartje van 80 euro. Echter als je deze speciale bundel koopt krijg je beide producten voor een bedrag van 200 euro. Dat is dus een korting van 60 euro.

Meer weten over de EPOS H6PRO? lees dan hier onze uitgebreide review.


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties