Turtle Beach kondigt Stealth Pro gaming headset aan met verwisselbare batterijen en noice cancelation games
Turtle Beach kondigt Stealth Pro gaming headset aan met verwisselbare batterijen en noice cancelation
games

Turtle Beach kondigt Stealth Pro gaming headset aan met verwisselbare batterijen en noice cancelation

Turtle Beach heeft de Stealth Pro draadloze gaming headset uit de doeken gedaan. Volgens Turtle Beach is dit de koning van draadloze headsets.

De Stealth Pro heeft krachtige 50mm drivers met 56% meer oppervlakte dan de meeste headsets van andere fabrikanten. Via de Turtle Beach Audio Hub app, kunnen gebruikers verschillende EQ presets gebruiken of zelf instellen.

De headset heeft ondersteuning voor actieve noice cancelation waarmee geluid tot 25dB wordt onderdrukt. De Stealth Pro kan met twee connecties tegelijk verbinden. Je kan de headset dus verbinden met je console en tegelijkertijd je smartphone. Zo kan je bijvoorbeeld een telefoontje opnemen terwijl je aan het gamen bent, zonder dat je de headset af hoeft te doen.

De Stealth Pro is uitgerust met dubbele ingebouwde microfoons en een verwijderbare TruSpeak boom microfoon. Deze filtert achtergrondgeluid waardoor alleen de stem van de gebruiker wordt opgepikt.

Een opvallende feature van de Stealth Pro is dat je twee batterijen krijgt in het pakket. Een batterij gaat 15 uur mee maar omdat je er dus twee bij de hand hebt, heb je 30 uur speeltijd. Het wisselen van de batterij gaat heel eenvoudig via de oorschelp. Opladen gaat via een draadloze charger die ook dient als low latency wireless receiver.

De oorkussens zijn van het type over-ear en zijn gemaakt van zachte memory foam. Turtle Beach heeft gedacht aan gebruikers met een bril door een kleine padding te maken waar je bril op rust. De hoofdband en frame zijn gemaakt van metaal voor stevigheid.

De Turtle Beach Stealth Pro is vanaf 23 april 2023 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €329,99. De headset is compatible met Xbox, PlayStation, Windows PCs, Mac, Nintendo Switch en mobiele devices.

Turtle Beach kondigt Stealth Pro gaming headset aan met verwisselbare batterijen en noice cancelation

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties