Freestyler solt met Neymar (video) Sport
Freestyler solt met Neymar (video)
Sport

Freestyler solt met Neymar (video)

Op het freestyle voetbalkampioenschap in Rio de Janeiro gebeurde het onwaarschijnlijke: freestyler Arnaud 'Sean' Garnier zette Santos-ster en dribbelwonder Neymar volledig voor schut. Voor een keer waren de rollen dus omgedraaid.
Neymar zetelde als jurylid in het toernooi, maar mocht na afloop eens tonen wat hij in zijn mars heeft. Hij maakte gehakt van al zijn tegenstanders, maar dat was buiten de Franse freestyler Arnaud 'Sean' Garnier gerekend. De Fransman haalde zijn trukendoos boven en liet Neymar sterretjes zien. Zo ving hij bij een beweging de bal onder zijn T-shirt op, terwijl de Braziliaanse topvoetballer er maar niet in slaagde om die te localiseren.

Neymar, die op een groot veld uiteraard wel de dribbelkoning is, moest zich in de battle uiteindelijk gewonnen geven, maar nam de nederlaag zeer sportief op. Wij hebben nu al medelijden met zijn volgende tegenstander, want we zijn er van overtuigd dat hij in de komende wedstrijd zijn verlies zal willen goedmaken met enkele fenomenale bewegingen en waarschijnlijk ook wel een doelpuntje! (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties