Dames praten over verschrikkelijke onenightstands: "Ik was een sok om zijn kwakje in te doen!" Stories
Dames praten over verschrikkelijke onenightstands: "Ik was een sok om zijn kwakje in te doen!"
Stories

Dames praten over verschrikkelijke onenightstands: "Ik was een sok om zijn kwakje in te doen!"

In de dagen van Tinder en andere dating-apps zijn onenightstands een veel voorkomend fenomeen. Natuurlijk is er niets mis mee, maar een onenightstand is niet altijd een perfecte ervaring. Soms kan het niet echt memorabel zijn, zelfs pure horror in sommige gevallen.

Hieronder hebben enkele onthullingen van dames op een rijtje gezet die minder prettige ervaringen hadden met een onenightstand. Situaties waarbij de heren het compleet verprutsten. Zet je schrap…

Te veel zelfvertrouwen

"Ik heb in mijn leven niet veel onenightstands gehad en met maar één man had ik eigenlijk een fantastische ervaring. Veel mannen behandelden mij als een menselijke sok om gewoon hun kwakje in te spuiten. Bij één man ging het zelfs heel ver. Hij was absoluut geen fan van voorspel en zijn manier om mij nat te krijgen was de volgende zin: 'Check deze buikspieren schatje, daar word je geil van he?'. Nee kerel, zo werkt seks niet. Kom maar snel klaar en maak dat je buiten bent."

Slechte adem

"Ik heb ooit een onenightstand gehad met een man en zijn adem stonk letterlijk naar stront. Voor de duidelijkheid: ik overdrijf helaas niet. De geur van zijn adem was voor mij exact hetzelfde als die van uitwerpselen. Ik ben echter een doorzetter en ben gewoon verder gegaan, terwijl ik tijdens het kussen mijn uiterste best deed om niet te kokhalzen. Na een tijdje vroeg hij of ik niet met mijn gezicht wou afzakken naar zijn penis. Ik heb echter vriendelijk bedankt."

"Hij had de meest droge, schilferende penis die ik ooit in mijn leven heb gezien. Als ik erop terugkijk, vraag ik me af of hij niet een of andere ziekte had. Ik hoop dat hij ok is, maar het was hoe dan ook een walgelijke onenightstand-ervaring voor mij."

'Dingen' doen zonder het te vragen

"Veel te veel mannen doen te weinig moeite om mij te laten klaarkomen. Sommige willen ook compleet de gekste dingen doen. Het lijkt wel precies omdat het een onenightstand is dat ze absoluut speciale standjes of 'acties' willen doen.”

"Ik heb bijvoorbeeld meerdere keren gehad dat enkele mannen hun gereedschap gewoon in mijn kont trachten te stoppen zonder zelfs te vragen of ik dat wel ok zou vinden. Meestal hou ik wel van anale seks, maar dat wil niet zeggen dat ik dit elke keer wil of dat ik mij daar op heb voorbereid. Wees eens een beetje tactvol heren."

Knuffelen

"Ik word gek van mannen die onmiddellijk willen dat ik meteen vertrek na de daad of die zelfs achteraf niet enkele minuten willen knuffelen. Ze denken blijkbaar omdat ik wat wil knuffelen en wat warmte wil, dat ik een gestoorde vrouw ben die hoopt dat we onmiddellijk in een relatie zitten."

"Tijdens de seks faken alsof ze mij compleet geweldig vinden, is blijkbaar doodnormaal. Achteraf echter een beetje intimiteit 'faken' omdat ik ook wat genegenheid wil, is blijkbaar dan weer vijf bruggen te ver."

Op straat

"Als we samen ooit seks hebben gehad en een zekere 'connectie' hadden, wees achteraf dan geen eikel als je mij nog eens tegenkomt. Doe niet alsof je mij niet kent. Wees gewoon vriendelijk en behandel mij zoals elk ander levend menselijk wezen. Helaas heb ik dit al veel te vaak meegemaakt na een onenightstand.”

De vriendin

"Ik ontmoette tijdens een vakantie een man in de plaatselijke dancing en na 45 minuten te staan schuren eindigden we in zijn hotelkamer. Terwijl we volop bezig waren, hoorde ik plots de deuren opengaan en stapte er maar liefst vijf mensen binnen. Eén van hen was zijn vriendin die helemaal door het lint ging en mij in elkaar wou slaan. Haar vrienden moesten haar tegenhouden. Ik ben letterlijk halfnaakt gaan lopen."

(Intropic: Image by gpointstudio on Freepik)
10 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties