"Mijn hitsige vrouw kan haar handen niet van me afhouden en wil altijd s*ks. Maar er is één gigantisch probleem..." Stories
"Mijn hitsige vrouw kan haar handen niet van me afhouden en wil altijd s*ks. Maar er is één gigantisch probleem..."
Stories

"Mijn hitsige vrouw kan haar handen niet van me afhouden en wil altijd s*ks. Maar er is één gigantisch probleem..."

Zoals jullie hier al eerder hebben kunnen lezen, heeft de Britse krant Daily Star een eigen ‘Tante Kaat’ genaamd Jane. De dame krijgt vragen van lezers die wat betreft hun seksleven met een of ander probleem geconfronteerd worden. En Jane probeert dan een goed advies te formuleren. Deze keer kreeg ze te maken met een man wiens partner nogal redelijk hitsig is en dat zorgt blijkbaar voor de nodige problemen...

Het is normaal dat stellen verschillende seksuele verlangens hebben. Maar helaas kunnen tegenstellingen in libido soms spanning veroorzaken. En dit was het geval voor een man die zich uiteindelijk "gebruikt" voelde door zijn hitsige vrouw. De kersverse echtgenoot schreef naar Jane voor advies over hoe hij zijn vrouw tevreden kon houden, zonder zichzelf uit te putten in het proces.

"Ik ben gewoon niet zo opgewonden als zij"

Hij zei: "Mijn vrouw eist regelmatig geslachtsgemeenschap, zelfs twee of drie keer per nacht en ik heb moeite om bij te blijven. Ik ben toch wel wat jaren ouder dan zij en ze beschuldigt me van luiheid. Ik vind het heerlijk om met haar naar bed te gaan, maar voel vaak alsof ze me gebruikt voor haar eigen bevrediging. Wat kan ik doen als ik gewoon niet zo opgewonden ben als zij is?”

"Ze denkt zelfs dat ik vreemdga"

“Onlangs had ik enkele drukke dagen op het werk achter de rug en wilde slapen. Maar ze kon haar handen niet van me afhouden en we kregen ruzie. Op een andere keer verweet ze me zelfs dat ik niet van haar hou, en ze dacht zelfs dat ik vreemdging. De situatie wordt stilaan onhoudbaar en ik vrees dat ons huwelijk op deze manier niet langs zal standhouden. Hoe kunnen we dit in godsnaam oplossen!?”

"Stel eventueel een sekscontract op"

Zoals steeds had Jane wel wat advies in petto. Ze zei: “Je huwelijk is vrij nieuw dus het zal natuurlijk even duren om alles op te lossen. Ga samen met je vrouw ergens anders dan in de slaapkamer zitten en praat hierover. Wist je dat tegenwoordig koppels in zulke situatie een sekscontract opstellen? Ze spreken zo af op welke dagen ze intiem worden.”

“Zorg er natuurlijk voor dat er één of meerdere rustdagen in het contract staan,” ging Jane verder. Als alternatief kan je natuurlijk ook altijd een afspraak maken bij een relatietherapeut of seksuoloog om de dingen te bespreken met een derde partij en meer praktische tips te krijgen. En als je merkt dat je zelf door vermoeidheid weinig zin hebt of andere lichamelijke problemen, maak dan zeker een afspraak met je huisarts!”

(Intropic: Freepik)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties