"Mijn vriendin kust passioneel haar vriendinnen als ze uitgaan. Bedriegt ze me dan eigenlijk?" Stories
"Mijn vriendin kust passioneel haar vriendinnen als ze uitgaan. Bedriegt ze me dan eigenlijk?"
Stories

"Mijn vriendin kust passioneel haar vriendinnen als ze uitgaan. Bedriegt ze me dan eigenlijk?"

Op Reddit, het grootste forum ter wereld, zie je heel wat verhalen voorbij komen en vragen mensen massaal advies. Ook over hun relaties en hun seksleven want wie kan er nu beter een objectieve mening geven dan een complete wildvreemde natuurlijk? Eén van de getuigenissen die nu viraal gaan, is onderstaande.

De man uit dit verhaal zit blijkbaar met zijn handen in het haar omdat zijn vriendin wel heel graag plezier heeft met haar vriendinnen, vooral als ze uitgaan loopt het naar zijn mening volledig uit de hand. Zijn vrienden vinden het fantastisch, maar hij is er zelf niet echt gelukkig mee.

"Ik ben samen met een vrouw en ik beschouw haar als mijn eerste, echt serieuze vriendin. De dames voorheen waren vooral kortere romances. We zijn nu reeds meer dan een jaar samen en bijna alles met haar is werkelijk fantastisch. We hebben ondertussen ook dezelfde vrienden en zelfs uitgaan met haar is meestal ook heel leuk."

"Waar ik me echter vaak aan erger is dat mijn vriendin en haar vriendinnen vaak passioneel beginnen te zoenen als ze gedronken hebben en tipsy zijn. Het lijkt er ook op dat ik de enige ben die er een probleem met heeft. De vrouwelijke vrienden zeggen dat het heel normaal is en mijn mannelijke vrienden vinden dan weer dat het eigenlijk best opwindend is."

'Dit is helemaal iets anders dan moest jij een vrouw kussen'

"Een paar dagen geleden werd het me echter te veel toen ze weer stond te kussen met een vrouw, deze keer was het zelfs een wildvreemde en niet één van haar vriendinnen. Iedereen stond erbij en vond het blijkbaar geweldig. Ik was woest en ben zonder haar naar huis gegaan."

"Ik heb haar er ondertussen ook over aangesproken, maar zij vindt dat ik me druk maak om niets. Volgens haar is het gewoon wat plezier en betekent het niets. Toen ik aanhaalde dat zij het ook niet fijn zou vinden, moest ik met één van haar vriendinnen puur voor het plezier op een dronken avond kussen, vond ze dan weer dat dit helemaal iets anders was."

"Ik vind dat kussen dus eigenlijk simpelweg bedriegen, maar iedereen in mijn omgeving vind dat ik overdrijf. Is dat nu echt zo of heb ik hier echt wel een punt?"

Tot daar de jonge kerel zijn verhaal en het internet had natuurlijk al hun mening klaar. Sommige mensen vonden heel duidelijk dat zij hiermee een grens had overschreden, terwijl anderen vonden dat het gewoon wat onschuldig plezier was.

Eén iemand had dan weer heel specifiek advies: "Kus gewoon zelf met je mannelijke vrienden, misschien vind jij dat ook leuk en dan heb je tijdens die avonden weer wat leuke dingen om te doen." Zou zeker kunnen, maar misschien niet het advies waar hij naar op zoek was.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties