Beelden tonen hoe ontsnapte gevangene werd gepakt omdat hij per se de nieuwe Call of Duty wou kopen

Online kopen was te moeilijk

In Engeland ontsnapte in november 2020 de 36-jarige Clint Butler uit een gevangenis. Hij zat vast voor diefstal en het bezit van vuurwapens. Hij was ondertussen al enkele maanden voortvluchtig.

Game-aankoop zorgt dat hij betrapt wordt

Butler moest normaal tot maar liefst 2024 vastzitten, maar wist dus een flinke tijd geleden te ontsnappen. Maandenlang was Butler spoorloos, maar eerder deze maand kwam hij terug naar boven en op een best nogal lullige manier werd hij opnieuw opgepakt.

This image has an empty alt attribute; its file name is Clint-Butler-arrest-1.jpg

Zo werd hij recent gearresteerd omdat hij per se de nieuwste Call of Duty Black Ops: Cold War wou kopen en hij werd in de ‘game store’ al snel herkend. De politie arresteerde Butler na een stevig gevecht waarbij hij alle moeite deed om alsnog te ontsnappen. Moest hij niet zijn uitgegleden, zou de ontsnapping misschien zelfs nog gelukt zijn.

Inmiddels heeft Butler een extra straf van 18 maanden gekregen voor het ontsnappen van de gevangenis en het aanvallen van agenten. Hij zal zich nu wel afvragen over waarom hij in godsnaam niet gewoon de Call of Duty-game online had gekocht.

Voor alle criminelen en de gewone liefhebbers: Je kan Call of Duty Black Ops: Cold War hier gewoon online kopen.

In de video hieronder zie je hoe hij betrapt werd en terug opgepakt werd na een stevig ‘gevecht’.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments