Discotheek Carré in de problemen na ‘feestje’: ‘Een slag in het gezicht van het zorgpersoneel’

Valt het allemaal mee of is het echt not done?

Discotheken zoals de Carré in Willebroek zitten al sinds maart met de handen in het haar. Hoewel de horeca zoals cafés en restaurants opnieuw de deuren mochten openen in juni, was een dancing natuurlijk volledig verboden. Om te overleven moesten de eigenaars van Carré zichzelf opnieuw uitvinden en ze openden een zomerterras en nu ook een restaurant.

Onderzoek ingesteld naar Carré

In dit unieke restaurant kwam ook niemand minder dan André Hazes Jr. optreden afgelopen weekend. Ontzettend gezellig en plezant als we de beelden mogen geloven, maar dansende mensen in tijden van corona is natuurlijk volledig verboden.

Dancing Carré wordt nu dan ook aan de schandpaal genageld door enkele beelden van het ‘feestje’. Peter Huyck, diensthoofd van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis noemt het zelfs ‘een slag in het gezicht van het zorgpersoneel’. De eigenaar zegt dat alles wat opgeblazen is en het eigenlijk allemaal wel meevalt:

“Deze storm van kritiek is onterecht, want op deze foto’s en videobeelden zie je niet alles. Het is logisch dat mensen de leukste momenten van de avond op sociale media zetten, maar we zijn echt wel voorzichtig.”

“We zetten tijdens CarréFoodFest meerdere coronastewards in die een oogje in het zeil houden en onze klanten meteen corrigeren wanneer nodig. Ook André Hazes zelf wees de aanwezigen tussen twee nummers door regelmatig op hun verantwoordelijkheden. Van de feestvierders zat 90 procent dan ook het hele optreden lang braaf op een stoel met de armen te zwaaien.”

Er is nu ook een onderzoek ingesteld naar Carré door de politie om te kijken of er gevolgen moeten zijn. Valt het allemaal wat mee of was dit optreden en het gedrag van de aanwezigen echt ‘not done’? Oordeel zelf met onderstaande beelden:

Bron: Demorgen.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments