Hallucinante beelden gaan viraal van man die ex-vrouw vermoordt terwijl ze seks had met nieuwe partner

Geen straf kan steng genoeg zijn

Onderstaande beelden zijn momenteel op heel veel plekken te zien op het internet en worden ook behoorlijk vaak gedeeld via WhatsApp. De video werd gemaakt met een beveiligingscamera in Peru. De beelden tonen een laffe moord van een man waarbij de stoppen aan het doorslaan zijn.

Zo werd hij al een flinke tijd geleden aan de kant gezet door zijn vrouw en tevens moeder van zijn twee kinderen. Blijkbaar vanwege herhaaldelijk huiselijk geweld waar hij al meerdere keren voor was aangeklaagd door zijn ex-vrouw. Hij kon de breuk echter niet verkroppen en toen hij hoorde dat zijn voormalige partner een nieuwe vriend had, brak hij in het huis in met een mes in zijn hand.

Hij kwam vervolgens de slaapkamer binnen terwijl zijn vrouw en haar nieuw vriend seks hadden. Toen hij dit zag, werd hij knettergek en viel eerst de man aan. Hij kon na twee messteken te krijgen wel nog ontsnappen. De moeder van zijn kinderen had minder geluk en werd maar liefst 30 keer gestoken. Er kon geen hulp meer baten voor haar.

De complete zot werd ondertussen reeds opgepakt en de familie van zijn ex-vrouw eist minstens levenslang voor de moordenaar. Ze hopen dat deze beelden genoeg bewijslast zijn om de man voor de rest van zijn leven te laten opsluiten.

Opgelet, deze beelden zijn niet voor gevoelige kijkers

Leave a Reply

Your email address will not be published.