'Te enge' leerkracht Sylvain laat tattoos voor één dag verwijderen en hij is plots onherkenbaar News
'Te enge' leerkracht Sylvain laat tattoos voor één dag verwijderen en hij is plots onherkenbaar
News

'Te enge' leerkracht Sylvain laat tattoos voor één dag verwijderen en hij is plots onherkenbaar

Sylvain Helaine is een man die zijn volledige lichaam heeft laten tatoeëren. Hij is zelfs zo ver gegaan om ook zijn ogen volledig te laten inkleuren. Een gevaarlijke procedure die mogelijks heel wat gevolgen met zich kan mee brengen, maar Sylvain wou het absoluut. Door zijn opvallende tatoeages heeft hij ook al zo’n 90.000 volgers op Instagram.

We vertelden jullie zijn verhaal enkele weken geleden reeds. Hij heeft heel wat fans online, maar in zijn dagdagelijkse leven werkt hij gewoon als leerkracht. Hij gaf zowel les aan jonge kinderen als kleuters. Sylvain kreeg echter een tijdje terug te horen dat hij nooit meer les mag geven aan kinderen onder de 6 jaar. Aanleiding hiervan was dat een 3-jarige kleuter aan zijn ouders vertelde dat hij nachtmerries had door meester Sylvain zijn looks en zij dienden vervolgens klacht in tegen de getatoeëerde leerkracht.

Hoe zou Sylvain eruit zien zonder tattoos?

Sylvain was nu wel eens nieuwsgierig hoe een dag zonder tattoos er nu zou uitzien. In samenwerking met het YouTube-kanaal Truly kwam er een professionele make-up artieste langs die zijn hele lichaam bedekte. Zijn eerste reactie na de make-up sessie was dan ook eentje vol verbazing: "Ik zie er ziek uit nu. Ik lijk op een pop voor baby's. Ik wil eigenlijk nu niet naar mezelf kijken. Al zie ik er nog altijd wel knap uit, enkel op een andere manier."

Hij toonde vervolgens zijn nieuwe (tijdelijke) look aan zijn familie en zij waren best positief. Voor Sylvain was het echter maar een eenmalig avontuur en hij was dolgelukkig dat hij weer zichzelf kon zijn. In onderstaande video en foto’s zie je het gigantische verschil. En jawel het verschil is behoorlijk groot.

'Te enge' leerkracht Sylvain laat tattoos voor één dag verwijderen en hij is plots onherkenbaar

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties