Verschrikkelijke beelden van slachtoffers stortvloed

Toen een Indiase familie ging picknicken, had niemand van hen dit drama verwacht: een stortvloed veroorzaakte een overstroming die bijzonder snel toenam in volume. Vijf leden van de familie werden meegesleurd, slecht twee konden de tragedie overleven. Nabij de Patalpani waterval nabij Indore (India) genoot de ganse groep van de picknick, maar de stortvloed zorgde […]

Toen een Indiase familie ging picknicken, had niemand van hen dit drama verwacht: een stortvloed veroorzaakte een overstroming die bijzonder snel toenam in volume. Vijf leden van de familie werden meegesleurd, slecht twee konden de tragedie overleven.

Nabij de Patalpani waterval nabij Indore (India) genoot de ganse groep van de picknick, maar de stortvloed zorgde voor een dodelijke stroom water die in de kortste keren kwam opzetten. Drie familieleden wammen om: Chavi (22), Chandrashekhar Rathi (55) en Mudita Rathi (22). De vijfentwintigjarige Nanuram of Badnawar en de tweeëntwintigjarige Anishq werden uren later levend teruggevonden. (KA)

Bekijk hier de hartverscheurende beelden:

http://www.youtube.com/watch?v=D-lGspFXJ5I

Leave a Reply

Your email address will not be published.