Voor dit kamermeisje gaat topman IMF achter de tralies

IMF-topman Dominique Strauss-Kahn kon zijn lusten niet bedwingen, als we de recente verhalen mogen geloven, toen hij het kamermeisje voor zich kreeg. Oordeel zelf of het jou ook zou overkomen bij haar foto!Nochtans heeft de New Yorkse politie er alles aan gedaan om het slachtoffer uit de media te houden. Er zou zelfs sprake zijn […]

IMF-topman Dominique Strauss-Kahn kon zijn lusten niet bedwingen, als we de recente verhalen mogen geloven, toen hij het kamermeisje voor zich kreeg. Oordeel zelf of het jou ook zou overkomen bij haar foto!
Nochtans heeft de New Yorkse politie er alles aan gedaan om het slachtoffer uit de media te houden. Er zou zelfs sprake zijn van een pact met de pers: in ruil voor smeuïge beelden van de topman werd het slachtoffer netjes buiten beeld gehouden. Maar iedereen was wel benieuwd welke jongedame het beest in Strauss-Kahn had naar boven weten te brengen.

De advocaten van Strauss-Kahn omschreven het 32-jarige kamermeisje als “uitermate onaantrekkelijk”, in een poging om de onschuld van hun cliënt te benadrukken. Collega’s van het Sofitel hotel beweerden dan weer dat ze ‘mooie borsten en billen’ heeft. Haar naam is nu ook bekend, het zou om Nafissatou Diallo gaan en ze is een zeer gewaardeerde medewerkster van het hotel.

Als moeder van een 15-jarige dochter woont ze in de Bronx. Wij zochten (en vonden) fotomateriaal, dus bij deze!

Ook de aanklacht tegen de topman is nu gekend, wij vonden het originele document. Zoals u hieronder kan lezen, heeft de man op basis van deze verklaring toch niet zo vriendelijk geweest: gedwongen oraal contact en meer van dat moois, Dominique riskeert met deze aanklacht maar liefst 74 jaar cel. (KA)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments