Vrouw haalt in Turkije voor 3.000 euro een ‘Hollywoodglimlach’, maar: “Ik ben nu een olifantenvrouw!”

Oei, dat liep niet zoals gepland!

Een vrouw die naar Turkije ging om ‘goedkoop’ een ‘Hollywoodglimlach’ te krijgen, heeft daar veel spijt van, nadat haar lichaam haar nieuwe tanden begon af te stoten. Amanda Turner doet haar verhaal op haar TikTok-pagina, nadat ze een tandheelkundige kroon- en wortelkanaaloperatie had laten doen voor een bedrag van 2.809 pond.

Geen gevoel meer

Maar Amanda heeft alleen maar problemen gehad sinds de operatie in Istanbul 10 weken geleden, en verloor uiteindelijk het gevoel in haar lip en haar gezicht tot aan haar slaap, waardoor ze een spoedafspraak bij de tandarts moest maken. “Ik kan niet geloven dat ik dacht dat het mijn problemen zou oplossen” snikte ze in een video op TikTok.

Toen een volger vroeg of de tandarts in Turkije niet wilde helpen, zei Amanda dat ze daar niet op hoopt omdat ze gewoon al slecht behandeld werd toen ze klaagde over de ingreep.  “Het zijn 10 lange weken geweest” zegt ze. “Mijn advies aan iedereen die dit wil doen zou zijn: ‘Welke prijs ben je bereid te betalen?’ En dan bedoel ik niet geld, maar je pijngrens, want het is een lijdensweg. Ik maak geen grapje.”

Lichaam stoot alles af

Na een bezoek aan de tandarts kreeg ze antibiotica en ze volgt nu al haar zesde kuur in tien weken. De zwelling werd ernstiger en begon haar keel aan te tasten, waarop Amanda besloot naar de spoedafdeling te gaan. “Maar ze kunnen niet veel voor me doen. In principe denken ze dat het een ontsteking is. Dit is geen abces. Dit is mijn lichaam dat alles afstoot wat er in mijn mond zit.”

‘Olifantenvrouw’

Amanda heeft haar tandvlees in het ziekenhuis laten doorprikken om wat pus kwijt te raken, maar de artsen hebben haar verteld dat ze misschien nooit meer het gevoel in haar lip terug zal krijgen. “De gedachte dat ik nooit meer het gevoel in mijn gezicht terug zal krijgen, is beangstigend” zei ze. “Het is het niet waard, eerlijk waar. Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik nooit gegaan. Ik lijk wel een olifantenvrouw!” Hieronder vind je een paar filmpjes van Amanda.

(Bron: The Sun)

@amandaturner1809

♬ original sound – Amanda Turner
@amandaturner1809

Do not do it to yourselfs!!

♬ original sound – Amanda Turner
@amandaturner1809 Raising awareness, what can and DOES go wrong with the famous holywood smile! 3 weeks into it and the gaps are more and more each each!! #keepyourownteeth #dontbelikeme #toothpain #toothache #regrets #turkeyteeth #mymistake ♬ As It Was – Harry Styles