Wie heeft de pikante 18+ beelden van Stan Van Samang en Peter Van de Veire nu eigenlijk verspreid?

Waarom en wie heeft het gedaan?

De afgelopen anderhalve week gingen er heel wat foto’s en video’s de ronde via WhatsApp en andere kanalen waarin BV’s zoals Peter Van de Veire en Stan Van Samang poedelnaakt te zien zijn. De twee heren reageerde daar nu vandaag en gisteren op.

Hoe kwam de beelden nu in omloop?

Er gingen reeds heel wat geruchten de ronde over hoe deze beelden nu plots gezamenlijk verspreid werden. Enkele BV’s zouden volgens sommige bronnen een groepje hebben waarin ze pikante foto’s en filmpjes naar elkaar stuurde. Nadat één van hun vrouwen hen had betrapt, zou zij deze naar enkele vriendinnen hebben gestuurd Dat gerucht werd ondertussen echter al afgedaan als een broodje aap verhaal waar niets van klopt.

Wel zouden alle drie de heren door dezelfde persoon in de val zijn gelokt, wellicht een vrouw. Zij zou alle heren hebben overtuigd om pikante foto’s en filmpjes naar haar te sturen. Wat er exact is gezegd om hen te overtuigen, zullen we wellicht nooit weten, maar het lijkt wel duidelijk dat de BV’s deze beelden niet hebben gestuurd naar hun vaste partner.

De ‘verspreider’ zou de beelden overigens ook te koop hebben aangeboden. Toen daar niet op werd ingegaan, werden deze toch nog online gezet en zo ging de bal aan het rollen. De advocaat van Stan Van Samang zei dit nog over de persoon die de beelden in omloop heeft gebracht:

 “Hij had een vertrouwensrelatie met de bestemmeling van de intieme beelden. Hij heeft die inderdaad gestuurd. Dat was naïef. Die persoon heeft schromelijk misbruik gemaakt van die naïviteit en de beelden verspreid. Die persoon heeft zelfs geprobeerd er geld mee te verdienen.”

Stevige straf voor verspreider

Indien ook kan bewezen worden dat deze persoon daadwerkelijk degene is die de pikante beelden aan de wereld heeft getoond, hangt haar een heel stevige staf boven het hoofd. Een boete van 10.000 euro of een celstraf van 1 tot 5 jaar zijn mogelijke straffen voor het verspreiden van naaktbeelden.

Bron: Nieuwsblad.be
5 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
vader
2 maanden geleden

Mocht elke echt slachtoffer op zo’n manier geholpen worden zou een goede zaak zijn maar heel hun onvolledige verhaal stinkt. Ze zijn alle drie (voorlopig) zogezegd in dezelfde val gelopen? Kom gewoon met de waarheid maar het zijn onze zaken niet. Als mijn 12 jarige dochter ze te zien krijgt zijn het wel degelijk mijn zaken. Dit zijn mannen die hun mast foto/video naar andere bv mannen gestuurd hebben. zolang ze maar andere sokken aanhadden bij nieuwe beelden.Zie er de grap niet van in en ik noem dit het verspreiden van pornografisch materiaal met de kans dat minderjarigen ze te… Lees meer »

jean-pierre.courtmans
2 maanden geleden

welke snul laat zich naakt fotograferen,een BV die niet meer kan optreden door Covid 19,of niet meer in”de boekskes “komt?-ik zou zeggen eigen schuld -DIKKEN BULT,jammer dat ik die mooie “kunstwerkjes niet gezien heb,alles uit de blote kast halen om toch op de voorpagina’s te komen-sukkelaars

Gina
2 maanden geleden

Als je als kluchtzanger niet meer aan den bak komt , is dit wel een handigheidje in corona-tijden.Maak een schunnig filmpje , lek het en stel dan anderen verantwoordelijk met dwangsommen,volledig geregisseerd door Pastoor Koen Geens van de CDN-v.’s advocaten kantoor.
Al diegenen die dit filmpje in hun mailbox kregen ongevraagd zouden klacht moeten indienen tegen dit 3 tal, zedenschennis is nog altijd een strafbaar feit, bovendien is het bij minderjarigen aan- zetten tot ontucht-Loverboys.

lsv.basis
2 maanden geleden

eigen schuld dikke bult

Als je zo ijdel bent en je laat wat van je zien op Sociale Media, weet dan ook dat dit vroeg of laat zal verspreid worden…. dus, die Bv’s moeten nu niet komen jammeren.
Tenzij de afbeeldingen stiekem zijn genomen…?

Michel
2 maanden geleden

EEn ster die nu niet meer straalt
hij had beter betaalt
dan had hij nu een beter verhaal
maar ze vinden het normaal