Wielertoeristen weigeren auto te laten passeren en tonen dat zij blijkbaar koningen van de weg zijn

‘Een auto laten passeren? Dat doen wij niet hoor’

Wielrenners die op de openbare weg in een half peloton rijden, zijn niet bij iedereen even geliefd. Ook de man uit onderstaande video mocht minutenlang achter een groep wielertoeristen rijden. Hem even laten passeren, was blijkbaar te moeilijk voor deze koningen van de weg.

4 Comments
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
VIB
13 dagen geleden

Minutenlang? Volgens het filmpje 45 seconden… Ok, het is niet zo sympatiek, maar 45 seconden is nu ook niet t einde van de wereld he. Als ze allemaal op 1 rij rijden, die auto haalt in en er is een tegenligger is het allemaal veel gevaarlijker/lastiger voor iedereen. Op een ambulance of zo na steekt het meestal op geen 45 seconden denk ik dan.

Corleone
12 dagen geleden
Reply to  VIB

Hoe bedoel je? Het maakt niet uit? Ze moeten gewoon direct aan de kant gaan en de mensen laten passeren. Dit is asociaal en redelijk debiel, mongolen die denken dat ze Tom Boonen zijn. Ik zou 1 keer mijn claxon gebruiken, daarna rijd ik gewoon door, ze zullen wel aan de kant gaan dan. Dit asociaal gevaarlijk en debiel gedrag zou keihard beboet moeten worden. Elks 500€ en ze doen het wss geen tweede keer.

Inne
13 dagen geleden

toch netjes gedaan ,

bjojo
8 dagen geleden

Wat een verzuurde bestuurder, begint op een heel smal baantje al na 10 seconden te zeiken. Als hij 1 keer vriendelijk had geclaxonneerd was het opgelost.