Appetijtelijke presentatrice kreeg kritiek omdat haar borsten ‘er uitvielen’ tijdens live uitzending (foto’s)

Hierna werd ze wel wereldberoemd

De 26-jarige presentatrice Maya Jama was afgelopen zomder te bewonderen op BBC tijdens de uitzending van ‘Peter Crouch: Save Our Summer’. Het gesprek van die avond was niet het programma zelf, maar de decolleté van Maya.

‘Grote schande’

Heel wat kijkers spraken toenmalig over schande. Terwijl anderen dan weer werkelijk bezorgd waren dat het arme kind deze overdreven seksuele outfit moest aantrekken. Hoe het ook zij, veel kijkers waren absoluut niet gelukkig met de prachtige troeven van Maya.

Voor de haters had Maya Jama in ieder geval een boodschap: ‘Ik kan en mag mezelf kleden zoals ik zelf wil. Als je jezelf oncomfortabel voelt met hoe mijn borsten in mijn jurk zitten dan is dat jullie probleem.’

Wij zagen in ieder geval niet het probleem. Voor de commotie was ze al behoorlijk geliefd in het Verenigd Koninkrijk, maar hierna werd ze ook echt wereldberoemd. Haar volgersaantal staat ondertussen al op 2,3 miljoen.

Gigantisch indrukwekkend maar zonder bovenstaand akkefietje had dat misschien wel een miljoen minder geweest. Het verhaal over haar decolleté ging namelijk heel de wereld rond. Al vinden we dat Maya met foto’s zoals onderstaande gerust wel wat aandacht verdient.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments