Bloedmooie Katheryn ‘Lagertha’ Winnick (43) uit Vikings toont waarom iedereen stapelzot van haar is (foto’s)

Eén van de knapste actrices op deze planeet

De hitserie Vikings is ondertussen een jaartje geleden afgelopen. Katheryn Winnick als Lagertha was zonder enige twijfel één van de populairste personages uit de serie en de actrice werd ook vanaf het eerste seizoen op handen gedragen. Niet alleen omdat ze geweldig kan acteren, maar haar natuurlijke looks maakte de blondine een natte droom van menig man.

Iedereen is verliefd

Wanneer we zeggen dat Katheryn, zelfs op 43-jarige leeftijd, nog altijd één van de knapste actrices op deze planeet is dan denken we niet dat we aan het overdrijven zijn. Ze nam onlangs een tijdje terug afscheid van Vikings, maar fans kunnen haar gelukkig wel nog bewonderen in de Disney+ serie ‘Big Sky’ waar ze één van de hoofdrollen speelt.

Moest je de heerlijke Lagertha aka Katheryn nog niet kennen dan tonen we graag even onderstaande foto’s. We lieten haar al passeren anderhalf jaar geleden en dat werd onthaald met daverend succes. We krijgen echter geen genoeg van Katheryn dus hier is ze weer. Je zal onmiddellijk begrijpen waarom honderdduizenden (of zijn het miljoenen?) mannen helemaal zot zijn van haar.

Op Instagram zit ze in ieder geval aan een indrukwekkend aantal van maar liefst 5,5 miljoen volgens.

Voor de die-hard Vikings-fans: de box van alle Vikings seizoenen staat nu in een stevige promotie