Britney Spears viert dat ze terug vrij is en weer geld heeft met foto in lingerie: ‘Mijn ouders moeten in de cel’

Britney is eindelijk vrij!

Over Britney Spears werd de afgelopen maanden heel veel gezegd en geschreven. Zo stond ze onder curatorschap van haar vader waardoor ze bijvoorbeeld niet haar eigen bankrekening mocht beheren. Ook mocht ze geen kinderen meer krijgen, blijkt nu. Haar vader had er namelijk voor gezorgd dat er een spiraaltje was geplaatst en deze mocht absoluut niet verwijderd worden. Ze stond maar liefst 13 jaar onder curatorschap.

Haar vrijheid vieren in lingerie en met champagne

Ze kwam de laatste veel in opstand op haar eigen manier door onder andere topless foto’s te posten op Instagram die maar weinig aan de verbeelding overlieten. Ondertussen kwam ook de #FreeBritney-beweging in opmars en de popster is nu dus eindelijk terug vrij en mag weer volledig doen en laten wat ze zelf wil. Voor haar gehele familie heeft ze dan ook geen enkel goed woord over. Sommige van hen verdienen zelfs om achter de tralies te vliegen, aldus Britney:

“Het is nog steeds onbegrijpelijk wat mijn familie en de toezichthouders mij hebben aangedaan. Ik heb het dan nog niet eens over de slechte dingen die ze hebben gedaan waarvoor ze in de gevangenis zouden moeten zitten. Ja, dat geldt ook voor mijn moeder die zo braaf naar de kerk gaat.”

Om te vieren dat ze eindelijk terug vrij is, poseerde Britney deze keer in lingerie en laat ze ook nog eens haar achterwerk goed zien. Ze kijkt met een glas champagne nu ook al vooruit naar de toekomst. Stiekem droomt ze ervan om zelfs nog een kind te verwekken (ze heeft al 2 tienerzonen die ze ook nog heel weinig mocht zien):

“Ik ben dankbaar voor het feit dat ik onafhankelijk ben en me weer vrouw kan voelen. Ik heb terug de sleutels van mijn auto en ik heb een bankkaart, dus ik kan kaarsen kopen. Het lijken misschien kleine dingen, maar voor mij maakt dat het verschil.”

Bron: HLN