Carmen Electra (50) kondigt aanwezigheid op OnlyFans aan met stomende video (foto’s)

Ook zo eentje die met de jaren beter wordt!

Dat we dit nog mogen meemaken! Ex-Baywatch en Playboy-ster Carmen Electra springt op het OnlyFans-platform waar ze haar fans zal trakteren op exclusieve content. Om dit aan te kondigen lanceerde ze een video op haar Instagram-account die zowat een samenvatting is van haar carrière tot nu toe.

Zelf controle

Carmen heeft naar eigen zeggen ook een goede reden om zich aan OnlyFans te wagen. Ze zeggen dat mensen nu zomaar doen wat ze willen met haar foto’s. Ze vindt dat ze dan ook beter zelf de controle in handen kan nemen. Het feit dat ze hiermee een aardig extra centje kan verdienen zal natuurlijk ook wel mee spelen.

Andere bekende Amerikaanse acteurs en zangeressen die de stap hebben genomen naar het pikante platform verdienen nu bijvoorbeeld een paar miljoen dollar extra per jaar. Wij zijn alvast benieuwd, want zoals jullie weten is erotische content op OnlyFans toegestaan…

Of het pikant wordt, blijft dus nog de vraag, maar Carmen kennende kunnen we ons wel aan een en ander verwachten. Zo ging ze vroeger ook meermaals poedelnaakt voor Playboy. Bij de video die ze postte staat alvast een niet mis te verstane boodschap: “Come watch me be the boss woman I am”. Check het filmpje hieronder, alsook nog wat lekkere kiekjes van de ondertussen 50-jarige Carmen.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

Film Still from “Baywatch” Carmen Electra © 1997 All American TV
Bron foto’s: BSR Agency