Deze topsportbabes klussen bij op OnlyFans en verdienen plots meer geld dan hun mannelijke collega's (foto's) Babes
Deze topsportbabes klussen bij op OnlyFans en verdienen plots meer geld dan hun mannelijke collega's (foto's)
Babes

Deze topsportbabes klussen bij op OnlyFans en verdienen plots meer geld dan hun mannelijke collega's (foto's)

Terwijl mannelijke topsporters vaak bakken geld scheppen, is het voor vrouwen veel moeilijker om rond te komen met hun sport. Daar hebben een aantal sportvrouwen een originele oplossing voor gevonden. Aangezien ze toch al topfit moeten zijn, kunnen ze even goed hun droomlichaam met hun fans delen, tegen een serieuze vergoeding uiteraard.

Sites als OnlyFans en FanTime winnen daarom aan populariteit bij sportvrouwen. Wij verzamelen hier de bestbetaalde babes die een aardig centje bijverdienen met wat sexy content.

Paige VanZant - 1,2 miljoen likes op FanTime

De absolute koningin in deze categorie is ongetwijfeld Paiga VanZant. De MMA-vechtster heeft meer dan 1 miljoen likes op haar eigen website PaigeFanZant.com, die wordt beheerd via FanTime. Haar fans betalen iets minder dan 9 euro per maand voor haar content, die varieert van exclusieve trainingsbeelden tot pikante fotoshoots.

Pearl Gonzalez - 62,7 duizend likes op FanTime

Ook Pearl Gonzalez is een MMA-vechtster. Ze is van Mexicaanse, Puerto Ricaanse, Filipijnse én Afro-Amerikaanse origine. Een multi-talent dus. .

Erica Fontaine - 40,6 duizend likes op OnlyFans

De Amerikaanse gymnaste schrijft op haar OnlyFans dat de mensen daar haar "freaky" kant kunnen bewonderen. Naast exclusieve content gaat Erica de interactie met haar fans ook aan via DM.

Madelene Wright - 15,2 duizend likes op OnlyFans

De Engelse voetbalster, die onlangs nog voor Charlton Athletic speelde, is ook bijzonder actief op Instagram en OnlyFans. Je moet er wel wat voor over hebben, want een een abonnement van 'Maddie' kost zo'n 30 euro per maand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties