Hoera voor lekkere kontjes XXVII

Opgepast, want dit is wel een beetje een speciale kontjesspecial. Want ook met de achterkanten hebben we het eens een keertje gedaan: alle inzendingen van de kontjes van (vrouwen/vriendinnen) lezers bijgehouden tot we er voldoende hadden om een hele special mee samen te stellen. En voila: hier is hij dan! Dus wees ditmaal een beetje […]

Opgepast, want dit is wel een beetje een speciale kontjesspecial.
Want ook met de achterkanten hebben we het eens een keertje gedaan: alle inzendingen van de kontjes van (vrouwen/vriendinnen) lezers bijgehouden tot we er voldoende hadden om een hele special mee samen te stellen. En voila: hier is hij dan! Dus wees ditmaal een beetje voorzichtig met uitspraken als “Mijn Jack Russell heeft een mooiere kont dan die van nummer 25”, “amai, nummer 15 heeft een paardenbakkes” of “die van foto7 mag wel eens in mijn paddenstoel komen wippen”. De kans is namelijk niet onbestaande dat je het over de vriendin van pakweg je collega hebt. En wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld woorden voor eventuele muilperen en verloren tanden die hier uit volgen.

Maar goed. Om een beetje solidair te zijn, zit de achterste van de madam van ondergetekende ook bij deze veertig. Een tip? Zij draagt een merk van lingerie dat nogal vaak aan bod komt in onze babe-galerijen. (SL)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments