Hup Holland Hup: voor Imke van den Akker zouden we nog naar Nederland emigreren (foto's) Babes
Hup Holland Hup: voor Imke van den Akker zouden we nog naar Nederland emigreren (foto's)
Babes

Hup Holland Hup: voor Imke van den Akker zouden we nog naar Nederland emigreren (foto's)

Zoals jullie weten, trekken we regelmatig eens de grens met onze noorderburen over om eens te zien wat er daar allemaal te rapen valt aan vrouwelijk schoon. Vanaf nu gaan we al die Hollandse bommetjes aan jullie voorstellen in de rubriek met de toepasselijke naam ‘Hup Holland Hup’ (het bekende Nederlandse voetballied). Vandaag onder de schijnwerpers: Imke van den Akker.

Momenteel heeft Imke bijna 36.000 vurige fans op Instagram, en die blijven nooit op hun honger zitten. Imke, model van beroep en afkomstig uit Waalwijk, vult haar Instagram met (vaak) professionele foto’s waarbij je kan zien dat ze geboren is om voor de camera te staan. Een natuurtalent als het ware!

Hup Holland Hup: voor Imke van den Akker zouden we nog naar Nederland emigreren (foto's)

De reacties op haar foto’s laten dan ook weinig aan de verbeelding over. Neem nu deze op een foto, waar ze gehuld is in een lederen vest, met daaronder… helemaal niets! “Lekker wijf!” is een fan erg duidelijk. Of: “Hottie alert!” Iemand anders schrijft: “Deze foto krijgt een 10!” En weet je… wij geven Imke ook gewoon een dik verdiende 10! Geniet maar even mee…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

Hieronder nog wat meer Hollandse glorie:

Sharina Van der Vliet - Bekijk hier haar foto's

Maartje van Noort - Bekijk hier haar foto's

Laura Celia - Bekijk hier haar foto's

Gaby Blaaser - Bekijk hier haar foto's

Sophie Milzink: Bekijk hier haar foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties