Iemand op zoek naar een spits? OnlyFans-voetbalster Madelene die C4 kreeg na gelekte filmpjes zoekt ploeg

Madelene wil terug voetballen

Madelene Wright is een 23-jarige professionele voetbalster die enkele maanden geleden nog bij de Engelse club Charlton Athletic speelde. Haar club was het wangedrag van hun speelster echter kotsbeu en besloot om haar toen de laan uit te sturen.

Zo waren er heel wat gelekte snapchat-filmpjes zijn. Daar was in te zien hoe ze achter het stuur champagne aan het drinken was. Daarnaast kon je ook zien hoe ze in de auto een ballon met lachgas inhaleerde. Kers op de taart was dat er geruchten waren dat er pikante filmpjes van Madelene de ronde deden.

Madelene verdient tienduizenden euro’s met OnlyFans

Aangezien de voormalige voetbalster toch plots zo populair was en ze geen nieuwe voetbaljob kon vinden, besloot ze dan maar om op een andere manier geld te verdienen. Zo heeft ze een OnlyFans geopend. Een abonnementje op haar pagina kost je 33 dollar per maand. Door haar plotse bekendheid stroomde het geld al snel binnen en op haar Instagram-pagina is te zien dat ze volop aan het genieten is van het influencer-leven.

De voetbalmicrobe begint echter terug te komen en ze wil opnieuw meer met haar leven doen dan enkel maar geld verdienen met haar naaktfoto’s. Zo kondigde ze aan dat ze volop terug aan het trainen is en op zoek naar een ploeg. Iemand hier toevallig nog op zoek naar een spits?

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments