Reportage: Striptease met Kelly Van Hoorde

Knappe zwoele Kelly gunt ons een blik achter de schermen van de erotische entertainment sector.

Reportages…de redactie van Clint doet het graag en we beloven…we gaan het meer en meer doen! Vandaag nemen we de handschoen met een iets pikantere, meer gewaagde en gedurfdere reportage op. We gaan een kijkje nemen achter de schermen van de Belgische erotische entertainment sector. We kunnen niet ontkennen dat wij wel wat nieuwsgierig waren. Net als de Rode Duivels, die zich momenteel klaarmaken voor de volgende WK-kwalificatiematchen tegen Bosnië en Gibraltar, probeerden ook wij ons goed voor te bereiden.

We konden kiezen om een echte stripteaseuse aan huis te laten komen maar omdat de bankautomaat geen briefjes van 5€ gaf (lees: we mochten niet van de vriendin) zijn we maar in de DVD’s gevlogen. Een marathonsessie van Matroesjka’s werd ons deel. En ja, we bekennen…deze reportage was een uitvlucht naar onze eigenste ravissante deernes om ons nog eens met de zak chips en een pintje in de zetel te nestelen om deze fantastisch en toch ook wel grappige serie nog eens te herbekijken. Gelukkig zijn wij net slim genoeg om te beseffen dat de echte erotische entertainment weinig of geen gelijkenissen heeft met de avonturen van Ray Van Mechelen, Vincent Dockx, Jan Verplancke en Eddy Stoefs. Of zijn we naïef?

We spraken met Kelly Van Hoorde, een allround artieste en showgirl met een eigen artiestenbureau en striptease-bureau. Begonnen in 2010 als model en figurante, kwam haar carrière in een stroomversnelling nadat ze besliste om ook in de entertainment sector haar diensten aan te bieden. Wie is ze? Wat doet ze? Wat drijft ze? Het zouden zo vragen van überreportagemaker Paul Jambers kunnen zijn…vandaag zijn het echter de dekselse rekels van Clint die in aanloop van de eroticabeurs in Libramont de vragen stellen…

Hey Kelly, vertel eens…wat doe je juist? Hoe ben je ermee begonnen en wat vind je er leuk aan?

Ik begon in 2012 als artieste als gogo danseres en bikini carwash babe om kort nadien ook steeds meer en meer de erotische entertainment sector onveilig te maken! Van stijlvolle striptease shows, vuurshows, slangen acts, slijpschijf shows tot burlesque acts, paaldansen, steltlopen, … Zelfs als echte paashaas-mascotte werd ik geboekt!!! Ik ben zoals reeds eerder vermeld echt gewoon steeds van het ene in het andere gerold. Deels reeds hierboven opgesomd, om het volledige overzicht te vinden waarvoor ik juist allemaal inzetbaar ben, verwijs ik graag naar deze link op mijn website.

Een vurige dame die alles met veel passie en goesting over haar job vertelt, mooi! Die gedrevenheid onderscheidt u zeker van anderen?

Ik denk dat het feit alleen al wat ik eigenlijk op amper 3 jaar tijd bereikt heb als artieste voor zich spreekt. Dit was eveneens zo voor wat betreft mijn modellenwerk. Er zijn mensen en fotografen die zelf ooit letterlijk tegen me zeiden dat ze zo maar 1 iemand kenden en nog nooit zo iemand bedreven hadden weten zijn om op amper 1 jaar tijd in zo’n sneltempo te groeien als model. Ik denk dat ik diezelfde uitspraak ook mag terugkaatsen op mijn carrière als allround showgirl en artieste.

Je zal waarschijnlijk al wel één en ander hebben meegemaakt. Wat is het meest bizarre dat je tot hiertoe al hebt meegemaakt tijdens je job? En geef dan ineens ook maar het leukste en hetgeen het meest is bijgebleven?

Als volledig anti-drugs ingesteld zijnde persoon, was het in het begin vooral schrikken om plots op sommige plaatsen door sommige mensen zo rechtstreeks geconfronteerd te worden met drugs!!! Zo kwam ik aanvankelijk ooit eens op een loft binnen bij mensen waar ik moest gaan strippen en stond er een bord vol coke op de tafel. Ik kwam nog maar binnen en kreeg als eerste vraag de vraag of ik ook een lijntje wou!!! Dat was toen effe schrikken, zeker omdat ik daar ook helemaal alleen was en dus niemand bij me had. Er is verder ook niks gebeurd of ze hebben het geen tweede keer meer gevraagd, maar moest je eens weten hoe vaak ik al niet de kans gehad heb!!! Om nog maar te zwijgen over het aantal collega’s die blijkbaar niet normaal zonder al die shit kunnen presteren op het podium. Met alle respect, maar dat zijn in mijn ogen dan ook geen artiesten te noemen.

Een allerlaatste vraagje voor je hier in Libramont het podium opgaat. Wat ga je voor ons vandaag brengen?

Ik breng er mijn Maleficent show, mijn Zeemeermin show, mijn Clown show en 2 nieuwe shows. Namelijk de Teacher-Schoolgirl show waarbij ik eerst in de rol van lerares start en overstap naar de rol van leerlinge. Als tweede nieuwe show pakte ik uit met mijn Candy Girl show waarbij het smullen geblazen is tijdens deze show! Slagroom, chocolade en snoepjeslingerie!!! En natuurlijk veel snoep!!!

En smullen deden we! Wil je meer van Kelly weten, neem dan zeker een kijkje op haar website, of haar Facebook! Doen! (JA)

Leave a Reply

Your email address will not be published.