Twitch-babe Ivy Sky verdient geld als slijk door haar fans mee naar de supermarkt te nemen

Geld verdienen hoeft niet moeilijk te zijn

Als mooie dame zijn er heel wat verschillende manieren om vandaag de dag een aardig centje te verdienen. Je kan zoals een groot deel van de maatschappij een goede job zoeken, maar je kan net zo goed pikante beelden maken en deze verkopen op een platform zoals OnlyFans.

Geld verdienen door te winkelen in de supermarkt

Het kan echter nog helemaal anders. Maak namelijk kennis met de Zweedse Ivy Sky. Op het streaming platform Twitch heeft ze zo’n 150.000 volgers. Een deel van die fans betaalt haar maandelijks een vast bedrag van enkele euro’s en de fanatieke volgers geven haar geregeld zogenaamde ‘fooien’. Alles bij elkaar zijn dat bedragen die flink oplopen en als we zeggen dat ze tijdens goede maanden tienduizenden euro’s verdient dan overdrijven we niet.

Haar specialiteit op Twitch is echter best opvallend te noemen. Zo doet ze een leuke outfit aan, zet vervolgens een camera op haar winkelkar en geeft haar volgers een inkijkje terwijl ze haar inkopen doet in de plaatselijke supermarkt. Zo zie je maar, geld verdienen hoeft niet moeilijk te zien. Al moet je natuurlijk wel plots 5 keer per week naar de winkel gaan.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Jaja
1 maand geleden

Zijn wij nu echt in zo debiele wereld gekomen dat men betaal om een wijf te zien winkelen …. Oh god