Veelbesproken Temptation Island-deelneemster Annebel serveert ons pikante lingeriefoto’s

Geen onbeschreven blad…

In de Nederlandse versie van Temptation Island: Love or leave is er één deelneemster die iets meer de aandacht trekt en ‘besproken’ wordt dan de anderen. Annebel Visscher (25) uit Leeuwarden neemt samen met haar vriend René (27) deel aan het programma. Annebel trekt in de eerste plaats vooral de aandacht met haar droomlichaam, grote lippen en – zoals ze ze zelf noemt – Rapunzel-haren.

Maar Annebel krijgt de laatste tijd ook veel negatieve reacties over haar voorkomen. Zo wordt er gespeculeerd over gebruik van anabolen en plastische chirurgie. Annebel reageerde daarop als volgt: “Hartstikke leuke reacties mensen, maar ik heb alleen m’n lippen gedaan….”. Voor haar is hiermee de discussie gesloten.

Wij namen eens een kijkje op de Instagram van Annebel en zagen dat ze haar 53.000 volgers vooral trakteert op borsten-, billen- en lingeriefoto’s. De reacties zijn meestal laaiend enthousiast en staan vol complimenten en de gekende emojis. Hieronder een kleine greep uit het aanbod…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.